Horoscop, duminică, 25 februarie 2024
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Duminică avem un careu între Venus și Jupiter. 

Venus din Vărsător face un careu cu Jupiter din Taur. Acest aspect oferă o tendință spre exagerare. Sau mai bine zis către supraestimare. Atunci când este vorba de chestiunile amoroase sau despre cele financiare. Tensiunea dintre Micul și Marele Benefic aduce și multă creativitate sau dorința de a încerca tot timpul ceva nou. Ne putem confrunta cu lipsa motivației atunci când vine vorba de partea monotonă a vieții. 

Berbec

Ți se va schimba programul foarte des. Și instabilitatea aceasta se va lăsa bineînțeles și cu unele cheltuieli suplimentare. 

Taur

Vei fi destul de tensionat în momentele în unele persoane vor folosi un ton autoritar în preajma ta. Dar nu e cazul să faci scandal. 

Gemeni

Astrele îți recomandă să te lași purtat de viață. Adică să nu planifici chiar totul. Ai nevoie să fii mult mai flexibil. 

Rac

Oricât de mult ai încerca să amâni unele cheltuieli, nu vei reuși până la capăt. Astrele îți recomandă să rămâi cu picioarele pe pământ. 

Leu

Partenerul se schimbă de la o clipă la alta și tu trebuie să te adaptezi. Încearcă să îți impui și tu punctul de vedere. 

Fecioară

Ziua va fi destul de surprinzătoare pentru tine. Vei fi ajutat de persoanele de la care nu te-ai fi așteptat vreodată. 

Balanță

S-ar putea ca pretențiile tale să fie destul de copleșitoare pentru persoanele dragi. Dar nu este cazul să renunți de tot la acestea. 

Scorpion

Dacă vrei să ai o zi mai bună, astrele îți recomandă să nu stai prea mult pe acasă. Cu alte cuvinte, plimbările sau vizitele îți fac bine. 

Săgetător

Ai o capacitate de adaptare uimitoare! Astrele îți recomandă să profiți de aspectele zilei și să înveți ceva diferit. Măcar să începi. 

Capricorn

Buzunarul tău va fi des amenințat. Și nu din cauza ta. Cei dragi au tot felul de idei care presupun cheltuieli suplimentare. 

Vărsător

Te vei plictisi destul de repede. Astrele îți recomandă să te ocupi de mai multe activități și să comunici cu prietenii. 

Pești

Vorbești des fără să gândești! Vei spune deseori adevărul, însă oamenilor le place din când în când să fie mințiți. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel