Data publicării:

Horoscop, duminică, 22 septembrie 2024

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Astăzi avem Echinocțiul de toamnă. 

Astăzi avem Echinocțiul de toamnă/Soarele intră în Balanță. Din punct de vedere astronomic, trecerea la toamnă are loc odată cu echinocțiul de toamnă, moment în care ziua este egală cu noaptea în orice loc de pe Pământ. Sezonul Balanței este cel al esteticului, al relațiilor, al dorinței de armonie, dar și al negocierilor. Vom fi mai deschiși către ceilalți, vom încerca să căutăm și partea armonioasă a lucrurilor. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Atenția ta trebuie să se ducă spre relația de cuplu sau parteneriatele de pe plan profesional. Este important să înveți să negociezi. 

Taur/Ascendent în Taur

Soarele intră în casa a șasea, tranzit ce te va face mai harnic, dornic să rezolvi multe probleme, dar și mai atent la starea de sănătate. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Începe o perioadă foarte bună pentru a-ți îmbunătăți relația cu copiii, indiferent de vârsta lor. De asemenea, ai putea să reiei o pasiune. 

Rac/Ascendent în Rac

Familia va trece prin mai multe evenimente într-un interval scurt. Va trebui să amâni alte planuri pentru a te ocupa de acestea. 

Leu/Ascendent în Leu

Soarele, guvernatorul tău, trece în casa a treia. Mintea îți va fi mai flexibilă. Curiozitatea te va ajuta să găsești soluții la mai multe probleme. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Soarele iese din semnul tău și se duce în casa a doua. Urmează o perioadă prielnică pentru a-ți reface strategia financiară. Încearcă să eviți extremele. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Soarele intră în semnul tău, iar Venus se pregătește să îl părăsească. Primești o doză suplimentară de energie. Este cazul să nu mai aștepți să se întâmple ceva. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Nu vei avea o zi foarte bună. Indiferent de ce ai face, unde ai merge, cu cine ai petrece timpul, te urmărește o stare de zădărnicie. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Soarele se mută în casa a unsprezecea. Este timpul să îți faci noi prieteni sau să petreci mai mult timp cu aceia mai vechi. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Soarele intră în casa a zecea. Pregătește-te să ai o perioadă intensă în zona carierei. Te vei trezi cu tot felul de situații conflictuale. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Începe o perioadă bună pentru călătorii, studiu și noi conexiuni. Aveți nevoie de oameni cu mai multă experiență de viață de la care să învățați lucruri folositoare. 

Pești/Ascendent în Pești

Astrele îți recomandă să acorzi atenție suplimentară bugetului. Să te asiguri că nu ai uitat de vreo factură neplătită sau alte datorii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel