Horoscop, duminică. 22 mai 2022
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Horoscop. Mercur retrograd se va întoarce în Taur. 

Mercur retrograd se rupe de conjuncția cu Soarele și se apropie de reîntoarcerea în semnul Taurului. Luna își va termina tranzitul în Vărsător și va intra în semnul Peștilor. Este posibil ca în prima parte a zilei să fim mai sociabili, iar spre seară să devenim mai apatici. Nu uitați de faptul că Marte se pregătește de un nou ciclu, peste câteva zile va intra în Berbec. Este o perioadă bună pentru a a face pace cu unele părți din noi care nu ne plac. 

Berbec

Ești cuprins de o stare de agitație interioară greu de descris. Și nici nu înțelegi care este cauza. Încearcă să nu îți încarci programul. 

Taur

Mercur se va întoarce în semnul tău, dar până atunci, te vei chinui să îți reamintești chiar și chestiile foarte simple. 

Gemeni

Mercur va schimba semnul, deci este posibil ca și tu să te pregătești de trecerea de la o stare la alta. Ai multe frici. 

Rac

Astrele îți recomandă să faci tot posibilul să nu te plictisești. Ai nevoie de multe activități care să te țină activ. 

Leu

Revederea cu unele cunoștințe îți va lăsa o mulțime de stări, unele chiar contradictorii. Dar mâine vei uita cu siguranță. 

Fecioară

Nu este cazul să îți asumi alte responsabilități, mai ales dacă nu sunt ale tale. Încearcă să înveți ce poți face și ce nu. 

Balanță

Astrele îți recomandă să fii mai atent la stările partenerului. Vei observa liniștea de dinaintea furtunii. Nu exagera cu treburile gospodărești. 

Scorpion

Îți face plăcere să îi ajuți pe cei dragi, să lucrezi în grădină sau să te ocupi de cumpărături. Așa mai uiți de unele supărări. 

Săgetător

Te zbați să ai ultimul cuvânt în discuțiile cu partenerul, dar nu îți iese. Așa și pentru că o faci doar de dragul câștigului. 

Capricorn

Orgoliul nu își are locul în problemele familiei. Va trebui să te delimitezi de el și să vezi în mod obiectiv ceea ce se întâmplă. 

Vărsător

Ori ești foarte static, ori ești destul de activ. Sau treci de la o stare la alta. Spre seară vei deveni preocupat de chestiunile financiare. 

Pești

Ești preocupat de ce mănânci și bei, dar doar la nivel declarativ. Ai tendințe de exagerare. După prânz vei deveni mai sensibil. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel