Data publicării:

Horoscop, duminică, 20 februarie 2022

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog
Daniela Simulescu, astrolog
Horoscop. Află ce ți-au pregătit astrele!

Luna își continuă tranzitul prin semnul Balanței. Conjuncția dintre Venus și Marte în semnul Capricornului se apropie de un sextil cu Neptun din Pești. Cu toții vom avea nevoie de mai multă grație în viața noastră, vom căuta situațiile echilibrate și armonioase. Vom evita momentele conflictuale și oamenii nepoliticoși. Astrele nu ne recomandă să ne încărcăm programul zilei cu activități inutile. 

Berbec

Vei lua orice decizie după ce te vei consulta cu oamenii din jurul tău. Tu știi ce vrei, dar de data aceasta simți să nu fii prea individualist. 

Taur

Măcar de ai cere ajutorul! Astrele te invită să nu te chinui singur, ci să îi rogi pe cei apropiați să te sprijine cu un sfat sau chiar în mod activ. 

Gemeni

Adevărul este că doar tu te poți scăpa de unele gânduri negative. Nu înseamnă că vor dispărea complet ci că înveți să le gestionezi. 

Rac

Cauți să fii cât mai diplomat cu membrii familiei. Le recunoști tuturor meritele și încerci să îi încurajezi dacă trec prin momente grele. 

Leu

Încă de dimineață ar fi recomandabil să decizi programul zilei. Să te gândești sincer ce poți face și ce nu. Chiar e bine să mai renunți. 

Fecioară

Vei fi prea preocupat de partea financiara încât vei pierde unele oportunități de a te simți bine. O viață avem, este cazul să ne iubim. 

Balanță

Nu poți să le faci tuturor pe plac! Tu vrei asta, dar îți vei da seama că va fi imposibil. Cel mai important om din viața ta ești tu!

Scorpion

Cuvintele vor avea o încărcătură aparte, atât ale tale, cât și ale celorlalți. De aceea, ar fi bine să nu deschizi unele discuții spinoase. 

Săgetător

Vei fi în dilemă. Ori petreci mai mult timp acasă, ori ieși în oraș să te vezi și cu prietenii. Îți priește să nu te plictisești. 

Capricorn

Conjuncția Venus-Marte este destul de puternică și te împinge de la spate. Poți da dovadă de mult curaj sau de dorința de a trăi din plin. 

Vărsător

Astăzi ai nevoie să înveți ceva. Ori dintr-o carte, dintr-un film sau dintr-o discuție cu o persoană apropiată. Astfel vei deveni mai flexibil. 

Pești

Curiozitatea ta nu are limită. Astrele îți atrag atenția că este posibil să depășești o limită atunci când este vorba de viața personală a prietenilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel