Horoscop, duminică, 2 iunie 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune
Horoscop zilnic. Luna tranzitează în continuare semnul Berbecului. 

Mercur se pregătește să iasă din semnul Taurului. Încăpățânarea va fi la cote uimitoare astăzi. Iar Luna tranzitează în continuare Berbecul. 

Berbec

Trebuie să ai grijă la ce spui pentru că unele replici te pot costa amarnic. Încearcă să nu neglijezi prea mult nevoia de odihnă. 

Taur

Gândești prea mult și acționezi deloc. S-ar putea să fii obsedat de o idee și să nu te poți detașa deloc de aceasta. 

Gemeni

Intuiția va fi puternică, însă îți va fi greu să găsești argumentele necesare pentru a-i face și pe ceilalți să creadă în ea. 

Rac

Ai păreri puternice despre unii prieteni. Și s-ar putea să nu vezi pădurea din cauza copacilor. Fii mai flexibil!

Leu

Dacă nu primești validarea așteptată, s-ar putea să îți schimbi tonul și atitudinea. Totuși, la nervi nu este bine să iei decizii. 

Fecioară

Trebuie să te gândești dacă dreptatea ta este una absolută. S-ar putea ca apropiații să aibă propria variantă de dreptate. 

Balanță

Discuțiile cu partenerul vor fi epuizante. Nu reușiți să ajungeți la un numitor comun în ceea ce privește un subiect important. 

Scorpion

Mercur va ieși din casa a șaptea, a relațiilor. Vei avea tendința de a lua decizii radicale în acest plan, da astrele îți recomandă să mai aștepți. 

Săgetător

Nu te lua prea în serios! Totul trece până la urmă. Astrele îți reamintesc faptul că viața nu înseamnă doar muncă și responsabilități. 

Capricorn

Dacă ai o zi liberă, evită stresul suplimentar. Și dacă lucrezi, încearcă să nu te panichezi prea des. Cu alte cuvinte, fii mai relaxat!

Vărsător

Unele cuvinte ale familiei îți rămân întipărite în minte. Din păcate, comunicarea cu rudele este defectuoasă și nu poți dezbate mai mult.

Pești

Astăzi poți învăța ceva din orice imagine, discuție sau plimbare. Trebuie doar să fii deschis și dispus să primești informații.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel