Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop, duminică, 2 iulie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Venus careu Uranus. 

Venus din Leu face un careu cu Uranus din Taur. Un aspect ca re ne poate pune pe jar din punct de vedere relațional, dar și financiar. Pot apărea situații din senin care ne vor obliga să facem schimbări în viața noastră. Mulți vor dori mai multă libertate în relații, iar alții vor simți nevoia să caute soluții nonconformiste pentru a reaprinde flacăra pasiunii.

Berbec

Aroganța și extravaganța te vor costa neașteptat de mult! Nu doar financiar! Cei apropiați vor rămâne cu o altă părere despre tine. 

Taur

Venus, guvernatoarea ta, are parte de un aspect stresant. Deci este posibil să treci prin mai multe momente pline de instabilitate. 

Gemeni

Tu spui una, oamenii înțeleg altceva. Tu vrei să ajuți, dar ceilalți vor avea impresia că îi cam încurci cu inițiativele tale. 

Rac

Bineînțeles că vor fi cheltuieli neașteptate. Dar asta nu înseamnă că nu o să ai totuși un buget prestabilit al zilei. 

Leu

Este una dintre acele zile în care nimic nu îți place. De fapt, ai nevoie de provocări. Faci tot posibilul să alungi plictiseala. 

Fecioară

Trecutul te bântuie, dar tu îi dai prea multă putere. Aspectul zilei te invită să încerci să fii mai ancorat în prezent. 

Balanță

Vor fi tensiuni în relațiile cu prietenii. Dar nici nu vei dori să le adresezi. Nu vrei să creezi o atmosferă neplăcută. 

Scorpion

Tu și partenerul vă veți contrazice permanent. Tensiunile dintre voi nu vor dispărea dacă unul nu îi va lăsa celuilalt mai multă libertate. 

Săgetător

Dorul de ducă te va băga într-o mulțime de situații ciudate. Și asta pentru că te vei grăbi și vei trata mai totul cu superficialitate. 

Capricorn

Astrele îți recomandă să faci tot posibilul să eviți discuțiile despre banii la comun. Partenerul nu va fi deloc de acord cu ideile tale. 

Vărsător

Apar schimbări peste schimbări pe plan relațional. De aceea, cel mai bine ar fi să aștepți altă zi pentru decizii importante. 

Pești

Te vei confrunta cu tot felul de situații ciudate în gospodărie. Asta în ciuda organizării în detaliu a programului zilei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel