Urmărește emisiunea live
Horoscop, duminică, 19 decembrie 2021
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Horoscop, duminică, 19 decembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, duminică, 19 decembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop. Lună Plină în Gemeni.

Duminică, 19 decembrie, are loc Luna Plină în semnul Gemenilor, ultimul eveniment de acest fel din 2021. Statistica astrologică arată că în jurul unei Luni Pline au loc evenimente sau întâlnim oameni care să scoată din noi fațete neștiute. Sau de ce nu? Rupturi, despărțiri și renunțări. Și tot astăzi, Venus își începe retrogradarea, vom tot auzi și de schimbări pe plan relațional. Mai ales acolo unde partenerii sunt blazați și nu mai au sentimente unul pentru celălalt.

Berbec

Te uiți în jurul tău și îți dai seama că este nevoie de o schimbare. Cel puțin în modul tău de gândire. Parcă ești prea inflexibil.

Taur

Sfaturile tale financiare nu sunt neapărat bune pentru ceilalți. Dar cu această ocazie, poate vei afla și alte moduri de gestionare a bugetului.

Gemeni

De dimineață până seara vei trece prin multe microschimbări. Asta datorită Lunii Pline din semnul tău care creează haos în emoții și gândire.

Rac

Vei găsi noi căi de a te odihni. Și o vei face chiar din mers. Astrele îți vor reteza orice tentativă de a exagera în orice domeniu.

Leu

Astăzi vrei mai mult timp. Ai un program destul de încărcat și efectiv nu știi cum vei face față. Te vei întâlni cu mulți oameni.

Fecioară

Astrele îți recomandă să stai mai mult în casă. Mai ales dacă nu vrei să intri în tot feluri de momente stânjenioare.

Balanță

Nevoia de a face cuiva dreptate vine cel mai probabil dintr-o durere personală. Și fără să îți dai seama, îți vei face ție dreptate.

Scorpion

Preocuparea excesivă pentru secretele celorlalți nu îți va aduce nimic bun. Ba din contră, vei pierde timp și energie.

Săgetător

Partenerul te va irita indiferent de ce va face. Cel mai probabil, ai trecut cu vederea prea redepe peste o acțiune mai veche de-ale lui.

Capricorn

Îți vei da de lucru în mod intenționat. Nu vei dori să te implici în evenimentele familiei. Și totuși nu exagera cu indiferența!

Vărsător

Le ceri celorlalți să îți acorde mai multă atenție. Ai impresia că ești invizibil. Bineînțeles că vor crede că ai pretenții exagerate.

Pești

Te plictisești repede acasă. Cei dragi au chef de leneveală astăzi, iar tu vrei activitate. Sprea seară, vă veți înțelege.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel