Data publicării:

Horoscop, duminică, 18 februarie 2024

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Sezonul Vărsătorului se apropie de final. 

Soarele se pregătește să părăsească semnul Vărsătorului. Mâine, acesta va intra în Pești.  Săptămâna se încheie și cu Luna în Gemeni. Avem o influență serioasă a semnelor de aer, ceea ce înseamnă că vom fi mai sociabili și mai curioși. 

Berbec

S-ar putea să faci o analiză a anturajului din care faci parte. Și să îți dai seama că ai consumat timp cu unele persoane care nu merită. 

Taur

Vei fi preocupat de unele probleme de la serviciu. Dacă ești liber, ar trebui să fii mai liniștit. Dacă muncești, încearcă să nu iei decizii. 

Gemeni

Mercur se află, în continuare, în careu cu Uranus. Iar Luna este în semnul tău. Deci te vei confrunta cu prea multe schimbări. 

Rac

Nu ai prea multă energie, așa că încearcă să o canalizezi către aspectele importante. Nu da nimic dacă nu vei și primi ceva la schimb!

Leu

Relația de cuplu are nevoie de prospețime. Astrele îți recomandă să stai de vorbă cu partenerul și să fii mai flexibil. 

Fecioară

Ești pus pe treabă. Chiar dacă ai o zi liberă, tu tot o să vrei să îți încarci programul. Astrele îți recomandă să nu exagerezi cu oboseala. 

Balanță

Astrele îți recomandă să nu te iei prea în serios. Ci să încerci să privești viața precum un copil. Cu bucurie și curiozitate. 

Scorpion

Astrele îți recomand să petreci mai mult timp acasă cu persoanele dragi. Poate încerci să îți dai seama și ce îmbunătățiri ai putea duce locuinței. 

Săgetător

Astrele te invită să te plimbi, să citești și să comunici mai mult cu persoanele dragi. Dacă stai prea mult, nu te vei simți bine. 

Capricorn

Generozitatea va fi cuvântul cheie al zilei. Vei încerca să îi ajuți pe cei dragi. Dar, înainte de asta, încearcă să te răsfeți tu. 

Vărsător

Ești prea concentrat pe propria persoană. Astrele îți recomandă să mai asculți și sfaturile celorlalți. Te vor ajuta. 

Pești

S-ar putea să fii mai retras astăzi. Urmează o săptămână plină și vrei să te asiguri că vei avea bateriile încărcate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel