Horoscop, duminică, 16 iunie 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Mercur face o conjuncție cu Venus. 

Mercur face o conjuncție cu Venus. Vorba dulce mult aduce! O zi nemaipomenită pentru a ne declara sentimentele, mai ales dacă le-am ținut secrete mult timp. Reușim să găsim cele mai potrivite cuvinte atunci când trebuie să convingem pe cineva de ceva. Comunicarea este una plăcută. De altfel, talentul oratoric ne poate ajuta să câștigăm multe lupte. 

Berbec

Mintea îți merge foarte bine. Și ai și capacitatea de a pune în cele mai bune cuvinte ceea ce gândești. Vei fi foarte sociabil. 

Taur

S-ar putea să ai multe idei care presupun și cheltuirea unor sume mari de bani. Cel mai bine ar fi să nu te grăbești. 

Gemeni

Ai parte de carismă și de un discurs atrăgător. Convingi pe oricine de orice. Încearcă să nu rămâi blocat pe unele idei. 

Rac

Pui prea mult preț pe trecut sau pe vorbele unor persoane superficiale. Astrele te invită să verifici de mai multe ori orice propunere. 

Leu

Ești sufletul petrecerii oriunde te duci! În plus, s-ar putea să cunoști oameni noi care au potențialul de a-ți deveni prieteni. 

Fecioară

Îți place să organizezi totul. S-ar putea să apară ciocniri cu familia pentru că nu vrei să îi faci deloc pe plac. 

Balanță

Astrele îți recomandă să te plimbi, să mergi la evenimente sau să te ocupi de partea spirituală. Vei învăța numeroase lucruri folositoare. 

Scorpion

Astăzi sunt avantajate discuțiile cu partenerul despre chestiunile cele mai intime, despre frici sau despre nesiguranțe. 

Săgetător

Dai peste oameni foarte sociabili și dornici să participe la tot soiul de activități. Chiar și partenerul are multe idei de petrecere a timpului. 

Capricorn

Te apucă hărnicia exact atunci când oamenii apropiați vor să se relaxeze, să se distreze sau să uite total de treburile gospodărești. 

Vărsător

Astrele îți recomandă să faci tot ce se poate să te simți bine. Ai nevoie de activități distractive și de timp petrecut cu copiii. 

Pești

Atunci când nu te simți bine, sună pe cineva din familie. Te va ajuta să treci peste această stare și să îți recapeți optimistul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel