Data publicării:

Horoscop, duminică, 12 noiembrie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Ne pregătim de Luna Nouă din semnul Scorpionului. 

Ne aflăm în continuare sub influența unei opoziții Marte-Uranus. Ceea ce înseamnă că multe dintre gesturi vor fi neașteptate și extremiste. Astrele ne invită să nu punem la suflet imediat reacția neplăcută a celorlalți, ci să le/ne dăm timp. 

Berbec

Îți pasă mai mult de interior decât de exterior. Alegi introspecția. Încearcă să le explici celor dragi că ai nevoie de timp. 

Taur

Reacțiile partenerului te scot din zona de confort. Trebuie să știi că nu va dura prea mult această situație. 

Gemeni

Îți va fi destul de greu să gestionezi evenimentele stresante. Poate cel mai bine ar fi să faci un pas în spate și să ai răbdare. 

Rac

Te plictisesc prietenii și alegi să petreci mai mult timp cu tine. Îți vei găsi numeroase motive de bucurie. Folosește-ți creativitatea!

Leu

Disputele din sânul familiei nu îți sunt pe plac, dar nu ai nicio putere. Comportamentul tău va fi surprinzător pentru rude. 

Fecioară

Gândești mult și acționezi puțin. Astrele îți recomand să acorzi atenție suplimentară drumurilor și chestiunilor administrative. 

Balanță

În continuare, buzunarele tale sunt amenințate. Astrele îți recomandă să nu te lași influențat în ceea ce privește cheltuielile. 

Scorpion

Ne apropiem de Luna Nouă în semnul tău. Astrele te invită să faci tot posibilul pentru a vedea jumătatea plină a paharului. 

Săgetător

Nu îți ies deloc planurile! Dar asta nu înseamnă că trebuie să te victimizezi. Poate nici nu sunt cele mai bune pentru tine. 

Capricorn

Te vei confrunta cu multe momente de instabilitate. Prietenii nu vor mai putea fi alături de tine după cum ți-au promis. 

Vărsător

Vei fi mai autoritar. Chiar și cu persoanele cele mai dragi. Vrei să deții controlul asupra unor situații mai serioase. 

Pești

Astrele te invită să nu lași această zi să treacă degeaba. Ci să o ocupi cu tot felul de evenimente sau discuții cu oameni înțelepți. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel