Horoscop, duminică, 12 decembrie 2021
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Horoscop, duminică, 12 decembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, duminică, 12 decembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop. Marte va ieși din Scorpion, iar Mercur din Săgetător. 

Astăzi avem careul dintre Soarele din Săgetător și Neptun din Pești. Neîncrederea în propria persoană se va observa în acțiunile noastre. Ba chiar vom fi destul de confuzi atunci când va trebui să alegem cum să ne consumăm energia. Iar Marte se pregătește să iasă din semnul Scorpionului, iar Mercur din semnul Săgetătorului.

Berbec

Îți vei pune destule întrebări legate de strategiile pe care le-ai gândit în ultima vreme. Nu vei avea încredere în ce spun și fac apropiații.

Taur

Îți vei da seama că atitudinea “știu eu mai bine“ ți-a cauzat unele deservicii. Mai ales când a fost vorba de gestionarea unor sume de bani.

Gemeni

Astrele te invită să meditezi câteva clipe la modul în care ai muncit în ultimele săptămâni. Concluziile te vor motiva să te schimbi.

Rac

Sfaturile și ajutorul necerute vor fi pedepsite. Îți vei da seama că faci eforturi prea mari pentru a fi apreciat, iubit și validat.

Leu

Vei fi destul de confuz în legătură cu acțiunile membrilor familiei. Aceștia te vor suprinde și astfel vei conștientiza că nu tot ce zboară se mănâncă.

Fecioară

Vorbele tale vor fi mai tăioase. Mai ales când este vorba despre discuțiile din familie. Dar apropiații vor înțelege că nu le porți ranchiună.

Balanță

Este posibil să amâni sau anulezi pe ultima sută de metri o serie de cheltuieli. Marte te va împinge să fii mai hotărât în chestiunile financiare.

Scorpion

Vei avea impresia că trebuie să faci ceva urgent. Marte va părăsi semnul tău și te ajută să faci astăzi ce nu ai făcut multă vreme.

Săgetător

Este o zi minunată pentru introspecție. Îți vei pune numeroase întrebări legate de propria persoană. Îți vei descoperi noi motivații.

Capricorn

Astrele îți recomandă să te vezi cu prietenii. Aceștia îți vor oferi o perspectivă diferită asupra unui eveniment recent întâmplat.

Vărsător

Te vei agita mai mult decât este cazul pentru orice nimic. Vei găsi justificări multiple, te vei victimiza și vei cere validare deși nu este cazul.

Pești

Vei fi prea preocupat de problemele de la serviciu. Este posibil să faci asta pentru că vrei să te disociezi de unele situații din familie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel