Horoscop dragoste 24 octombrie - 30 octombrie 2022 pentru fiecare zodie. Cele mai frumoase previziuni
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pexels/ Horoscop dragoste 24 - 30 octombrie 2022
foto pexels/ Horoscop dragoste 24 - 30 octombrie 2022
Iată cele mai frumoase previziuni pentru fiecare zodie, pentru săptămâna 24 - 30 octombrie 2022. 

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Marți, 25 octombrie


Acum, că energia Scorpionului este în centrul atenției și nu a Balanței, aduce accentul pe intimitate, pasiune și schimbare în viața ta. Acest lucru vă permite să înțelegeți mai clar ce are capacitatea de a se schimba și ce nu.

Văzând această claritate, te poți concentra mai mult pe ceea ce îți va da rezultate, ceea ce înseamnă că este, de asemenea, timpul să iei niște decizii importante cu privire la relația ta, deoarece dacă acea conexiune intimă nu există, atunci ar putea fi timpul să mergi mai departe.

Taur
(20 aprilie - 20 mai)


Cea mai bună zi pentru dragoste: Marți, 25 octombrie

Eclipsa de Soare cu Lună Nouă în Scorpion îți luminează relația romantică cu noi oportunități și creștere pentru tine. Pentru că este vorba de o eclipsă de Soare, este posibil ca acest lucru să însemne schimbări bruște în ceea ce privește statutul tău de angajament, mutarea sau chiar venirea unui nou partener.

În această perioadă, veți fi mai capabili să vă îmbrățișați mai bine propriile dorințe și adevărul despre această parte a vieții voastre, ceea ce vă permite să faceți pașii pentru a o crea efectiv.

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Vineri, 28 octombrie

Astăzi, Luna se află în Săgetător, ceea ce îți oferă posibilitatea de a fi mai în contact cu sentimentele tale emoționale în legătură cu tot ceea ce s-a întâmplat în ultima vreme.

Marte în Gemeni ți-a oferit cu adevărat timp pentru a evalua ce îți dorești cu adevărat și ce te motivează să faci aceste schimbări în viața ta. Dar astăzi este timpul să încetinești și să pășești până la capăt în sentimentele tale, astfel încât să nu pierzi ceva important.

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Joi, 27 octombrie

Pluton în Capricorn intră în cuadratură cu Mercur în Balanță astăzi, aducând discuții importante în jurul unei relații romantice și a casei. Ai fost pe marginea prăpastiei schimbării, deoarece acum recunoști și vorbești mai mult despre propriul adevăr.

Cu aspectul de astăzi, vei fi ghidat să ai unele conversații importante despre ceea ce urmează pentru tine și vei putea găsi o mai mare claritate pe măsură ce avansezi încrezător că, pentru prima dată, îți urmezi cu adevărat inima.

Leu
(23 iulie - 22 august)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Marți, 25 octombrie

Eclipsa de Soare cu Lună Nouă în Scorpion luminează o lumină strălucitoare a adevărului în mediul tău familial. Se simte că te gândești de ceva vreme la o mutare, dar nu ți-ai luat încă angajamentul de a lua această decizie.

Această energie care vine va fi despre încrederea în direcția în care te conduce inima ta, fie că este vorba de a te muta cu cineva sau de a te muta undeva unde te simți mai aliniat. Dacă dragostea se simte ca și cum ar fi fost provocatoare sau inexistentă în ultima vreme, poate însemna că dragostea la care visezi va fi găsită doar atunci când vei decide să te muți într-un loc nou.

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Vineri, 28 octombrie

Jupiter este planeta abundenței și a norocului, pe măsură ce se mută din nou în Pești săptămâna aceasta, ca parte a retrogradării sale, îți va oferi noi perspective. Chestia cu dragostea este că uneori trebuie să treci prin momentele mai grele pentru a le putea îmbrățișa pe deplin pe cele uimitoare.

Asta nu înseamnă că dragostea trebuie să fie o provocare, ci că scopul este să înveți din aceste momente pentru ca în cele din urmă să poți învăța. Săptămâna aceasta îți oferă această oportunitate care, în cele din urmă, va aduce schimbări pozitive în relația ta.

Citește continuarea pe Spectacola.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel