Horoscop chinezesc 2023. Nicoleta Ghiriș, pentru nativii din zodia Oaie: Previziunile Anului Nou. ”Stați departe de oamenii josnici”
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pexels
foto pexels
Iată ce aduce Anul Nou Chinezesc pentru nativii Oaie. 

Anul Nou Chinezesc este Anul Iepurelui de Apă. Își intră în drepturi la 22 ianuarie 2023, dar energia sa va fi resimțită în România din 4 februarie. Astrologul Nicoleta Ghiriș a vorbit despre efectele noului An Chinezesc pentru fiecare zodie, într-un interviu acordat Spectacola, în care a subliniat și că nu vom scăpa atât de simplu de energia Tigrului de Apă, resimțită din plin în 2022 și în prezent. 

În interviul acordat, de la minutul 30, astrologul a vorbit despre cum va fi influențată fiecare zodie din horoscopul chinezesc de noile aranjamente astrale chinezești. 

Pentru nativii Oaie sau Capră, Nicoleta Ghiriș a spus că vor beneficia suport de la nativii Iepure. ”Anul acesta au tendința de a avea succes în tot ce întreprind, business, carieră. Pe zona sănătății, pot găsi remediile anului trecut” spune Nicoleta Ghiriș. De asemenea, nativii Oaie se bucură de ”stele care să le aducă faima și creșterea autorității lor”. ”Se pot deschide noi uși în cariere și bani, dar au și abilitatea de a traversa cu ușurință evenimentele negative. Vor rezolva conflicte trecute. S-ar putea să simți restricționare în părăsirea domiciliului” mai subliniază astrologul, care atenționează asupra zonelor ce pot atrage penalități. ”Procese și certuri sau bârfe. În momentele de retragere, le vor veni idei. Atenția la vizitele frecvente la spital, mare atenție în trafic și atenție la incertitudini. Mai bine stau departe de oamenii josnici pentru că-i pot ataca și pe zonă financiară. Să nu se bage în afaceri păguboase” a mai atenționat Nicoleta Ghiriș. 

Ce aduce anul Iepurelui de Apă

”Ar trebui să ne gândim la un lemn care plutește deasupra apei. Trebuie să ne gândim la acest lemn, că nu trebuie să ne împotrivim curentului, oricare ar fi el, anul acesta, și trebuie să ne adaptăm și să mergem mai departe. De fapt, acesta este cuvântul anului, adaptabilitatea. Dacă ne împotrivim, nu rezolvăm nimic. Să ne lăsăm cumva purtați de anumite evenimente. Asta nu înseamnă că trebuie să ne lăsăm pradă anumitor lucruri care pot să ajungă către noi anul acesta”, avertizează astrologul.

Ce semnifică Iepurele de Apă

”Când ne gândim la iepure, ne gândim la prieteni calzi, afectuoși, la  cei care doresc pacea comunității. Dar trebuie să ne gândim și la mândrie, pentru că face parte din trăsăturile mai puțin lăudabile ale acestui semn. De asemenea, trebuie să ne gândim că ne putem trage mai multe ponoase decât foloase, dacă suntem prea mândri în acest an.  Griji excesive poate să aducă anul acesta, Iepurele este fricosul zodiacului, și atunci, ne poate transmite să fim temători și fugari, în anumite privințe. Iepurele este ușor influențabil, și atunci, trebuie să fim foarte foarte atenți la ce ne influențează, cui îi cerem părerea, de ce îi cerem părerea și ce ar trebui, de fapt, să învățăm din anumite experiențe. Iepurii au nevoie de cineva care să-i impulsioneze, să le spună ce să facă. Un an în care vigilența și puterea noastră de observație sunt la cote maxime. Trebuie învățată toleranța și cum să reacționăm în situații dificile”, arată astrologul. 

Anul Iepurelui, riscuri în relații

”Iepurele, în metafizica chineză, este cel care aduce iubirea, așa că atenție mare la iubirile trecătoare. Trebuie să fim foarte atenți când intrăm într-o relație. Vor fi tentații anul acesta, pentru toată lumea, așa că trebuie să știm să refuzăm orice avans care vine către noi, care ne-ar putea distruge iremediabil relația”, avertizează Nicoleta Ghiriș. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel