Horoscop chinezesc 2021. Ce aduce anul Bivolului de Metal
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Anul 2021 este, în zodiacul chinezesc, al Bivolului de metal. 

Noul an chinezesc 2021 începe în 12 februarie. Bivolul este un animal puternic și nobil, harnic și domol, iar aceste caracteristici vor marca tot anul 2021, conform Urania. Va fi o perioadă pentru muncă, dar și una pentru odihnă, pentru că bivolul este și un animal extraordinar de muncitor. 

Horoscopul chinezesc nu vorbește despre schimbare, ci, din contră, despre locuri familiare. În plan profesional, mediul ideal pentru bivol este acela în care există un loc de muncă familiar și nu are nevoie de schimbări. Bivolul percepe evitarea schimbărilor ca timp de odihnă, chiar dacă mulți văd această reticență în fața schimbării ca o frică de a părăsi zona de confort. 

În același timp, aflăm că anul 2021 aduce, din perspectiva profesională numai vești bune pentru cei muncitori. Bivolul nu tolerează trândăvia, așa că dacă aveți planuri mari, anul 2021 este anul în care trebuie să munciți pentru ele. Este și momentul în care să învățați ceva nou, dar util, care vă va aduce beneficii în viitor. 

Cu privire la sectorul sentimental, sursa citată scrie că atenția bivolului se câștigă greu, dar ține foarte mult la persoanele apropiate, fiind chiar posesiv. Bivolul nu renunță la ce-i al lui și nu se uită în altă parte și așteaptă, la rândul lui, fidelitate, statornicie și căldură. Deci anul 2021, conform zodiacului chinezesc, este unui potrivit pentru construirea unei relații stabile.  

În plus, pentru cei dornici de schimbări, aflați că Bivolul vă va ține un pic în loc, nu vă va permite să acționați la primul impuls, ci vă determină să gândiți pașii ce urmează a fi făcuți.  

Cu privire la sănătate, Bivolul Alb de Metal nu anunță momente dificile în 2021, fiind un animal puternic și rezistent, conform sursei citate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel