Horoscop Capricorn 2023. Daniela Simulescu: Vă redresați cu banii. Schimbări importante începând cu 16 mai
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Astrologul Daniela Simulescu a spus horoscopul zodiei Capricorn pentru anul 2023.

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, a fost invitată la interviurile Spectacola și a spus care sunt provocările cu care se vor confrunta Capricornii în anul 2023:

„Guvernatorul Capricornilor face o schimbare importantă în 2023, Saturn schimbă semnul pe 7 martie, iese din Casa a 2-a și intră în Casa a 3-a. Cum ați stat cu banii din 2020 până acum? Nu prea v-a convenit, nu-i așa? Ei, o să stați mai bine din martie - aprilie. Saturn nu vă mai pune atât de multe piedici și veți învăța să vă gestionați mai bine banii.

Din 16 mai, Jupiter se mută în Casa a 5-a, iar ăsta este unul dintre cele mai bune aspecte pentru cei care își doresc copii, pentru cei care își doresc evenimente importante legate de copii sau pentru cei care își doresc tot felul de momente romantice, iubire, dragoste, creație. Casa a 5-a ține de creație. Jupiter, care la începutul anului este în Casa a 4-a, vrea să ai o bază, un locușor al tău, dar pe urmă intră în Casa a 5-a. După ce te-ai așezat, în primele luni, trebuie să creezi ceva. Că e un copil, că e o relație, că un proiect, că e ceva artistic, o grădină, orice.

Capricornii sunt foarte bine aspectați să învețe, să participe la cursuri, la ateliere, să dea de permis, să fie autodidacți, să fie practici. Dacă un domn vrea să-și facă grădina, aspectele astea îl determină să caute tutoriale pe Internet, cum să sape, cum să planteze, cum să facă parcelarea. Trebuie să învețe singuri. De asemenea, Jupiter în Casa a 5-a este unul dintre cele mai bune aspecte pentru dragoste. Vă place mult, mai ales după 16 mai“, a spus Daniela Simulescu.

CITEȘTE ȘI     -    Horoscop Pești 2023. Daniela Simulescu: S-a dus cu copilăria! Un an cu multă călire emoțională

Daniela Simulescu: În 2023 sunteți propriii voștri părinți

„Pluto iese din semnul vostru pe 23 martie, el fiind acolo din 2008-2009. Se va întoarce, iată, pe 11 iunie, dar mai respirați. V-aș invita să conștientizați prin câte transformări radicale ați trecut din 2009 încoace, gândiți-vă la toate testele din această perioadă și vă spun că toate acestea vor avea rost din 2023 și le veți vedea într-o altă notă, una pozitivă, care vă sprijină, și una căreia să-i oferiți o viață. Știți să concretizați.

În anul 2023 s-ar putea să fiți mai generoși cu voi și din punct de vedere financiar, să aveți mai multe revelații și nu o să vă mai luați atât în serios. Vă veți distra mai mult, veți fi mai bucuroși, veți profita de viața pe care o aveți, nu o să vă mai plângeți. Întotdeauna aveți un pesimism datorat lui Saturn și aveți o frică de viitor. V-aș ruga să vedeți anul 2023 ca și cum vă retrăiți copilăria, ca și cum nu ați fost învățați să vă jucați, să iubiți, să aveți încredere într-un adult din viața voastră. În 2023 aveți aspectele necesare să puteți face asta singuri, în 2023 sunteți propriii voștri părinți, vă alintați, vă răsfățați“, a conchis Daniela Simulescu.

CITEȘTE ȘI    -   Horoscop Vărsător 2023. Daniela Simulescu: Nu mai țineți cu dinții de ce aveți și vă face rău. Amoros, vara e nemaipomenită!

CITEȘTE ȘI    -    Horoscop Gemeni 2023. Daniela Simulescu: Anul începe puțin frustrant. Vă veți confrunta cu o maturizare nefirească!

CITEȘTE ȘI    -    Horoscop Taur 2023. Daniela Simulescu: Rezolvați totul până la această dată. Jupiter vă îndeamnă să faceți totul mai cu încredere

CITEȘTE ȘI    -   Horoscop Berbec 2023. Daniela Simulescu: E de vis! Dacă nu se întâmplă ceva bun în viața voastră până la această dată, este doar din vina voastră

CITEȘTE ȘI    -    Horoscop Rac 2023. Daniela Simulescu: Distracție peste distracție, peste distracție și tot așa. Renunțați, însă, la acest lucru!

CITEȘTE ȘI    -    Horoscop Fecioară 2023. Daniela Simulescu: Atenție la relații! Dacă mai ieșiți cu cineva doar de dragul de a ieși, o să vă doară!

CITEȘTE ȘI     -    Horoscop Leu 2023. Daniela Simulescu: Trebuie să vă testați limitele, să vă iubiți și să străluciți, dacă vreți să se întâmple lucruri. Atenție la bani!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel