Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop Balanță, 8-14 mai 2023. Daniela Simulescu: Trebuie să găsiți un punct de echilibru! 

Autor: Nicoleta Baciu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa foto: freepik.com
Sursa foto: freepik.com
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, a oferit previziunile pentru zodia Balanță. Află care sunt veștile pentru nativii acestei zodii în săptămâna 8 - 14 mai 2023.

"Balanță sau cei cu ascendentul în Balanță. Jupiter se pregătește să iasă din Casa 7. V-a dat șanse. În ultimul an, nu are cum să nu fi fost anumite revelații din punct de vedere relațional. Revelațiile acelea din care să reiasă că depinzi prea mult de partener. Te gândești că nu poți să trăiești singur, să mergi singur la cinema, la piață! De ce îți este frică? 

Multora dintre voi v-a adus parteneri și această înțelepciune relațională în care conștientizați că lucrurile pe care le-ați ați învățat din cultură sau poate din așteptările create din copilărie nu sunt așa?

Adică relațiile acelea tumultoase și dramatice nu sunt sănătoase. Cred că mulți dintre voi ați trecut prin asta și luați acum o decizie: mulțumesc Jupiter, de un an mi-ai adus înțelepciunea asta, dar gata!

În schimb, Jupiter se duce în Casa 8 și o să vreți să obțineți mai mult de la ceilalți. Da, știți de ce? Pentru că Jupiter face opoziție cu Casa 2, vă veți oferi vouă mai multă valoare. Despre asta este vorba: fie că sunteți deja într-o relație, fie că veți intra într-o relație. Balanța asta trebuie echilibrată, trebuie să găsiți undeva un punct de echilibru.  

Mercur și oprește retrogradarea în Casa 8 și trebuie să fiți foarte atenți la facturile pe care nu le-ați plătit, la taxe, la impozite. Să fii atenți la ce vă iese pe gură și să nu faceți pe detectivul, mai ales dacă persoana respectivă nu e importantă. De ce ați face asta dacă nu ați avea un interes?

Nu mai aveți timp de pierdut,  pentru că îl aveți pe Saturn în Casa 6. Când Saturn trece pe acolo, vă face sclavii propriilor obiceiuri", a spus Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro.

Vezi aici previziunile pentru celelalte zodii: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel