Horoscop august 2024. Zodia cea mai norocoasă a lunii
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik
Horoscop lunar. A opta lună a anului ne pregătește o retrogradre a lui Mercur.

Pe 4 august, vom avea o Lună Nouă în semnul Leului, ce va beneficia de un aspect superb cu Jupiter. Am putea spune că, în primele zile, ne vom simți tare bine în pielea noastră și că astrele ne dau multiple motive de distracție. 

După care, pe 5 august, Mercur își începe retrogradarea care va fi împărțită în două etape. Sau altfel spus: va retrograda în două semne, Leu și Fecioară. Vor apărea încurcături, întârzieri și tot felul de probleme în comunicare. Totodată, nici ceea ce vrei să organizezi nu se va desfășura așa cum ți-ai dorit, cum ar fi vacanța sau concediul. Retrogradarea se va finaliza pe 29 august. 

Marte se va întâlni cu Jupiter, Marele Benefic, în semnul Gemenilor, dar va face și un careu cu Saturn din Pești. Vom avea nenumărate oportunități și că vom avea nevoie de un nivel crescut de răbdare pentru a le concretiza. Dacă ne vom grăbi, ne vom sabota șansele. 

Prezența lui Venus în Fecioară pe aproape întreaga durată a lunii vine la pachet cu pragmatism și simț practic atunci când va fi vorba despre chestiunile amoroase. 

Luna Plină din Vărsător de pe 19 august îi va ajuta pe unii nativi să prindă mai mult curaj, să își ceară drepturile sau să caute o porție suplimentară de independență. 

După o analiză a tuturor evenimentelor, nu avem cum să nu observăm că zodia cea mai avantajată rămâne cea a Gemenilor. 

Iată ce aduce luna august 2024 pentru fiecare zodie/ascendent!

Berbec/Ascendent în Berbec

S-ar putea să fii nevoit să faci multe reajustări dacă ai planuri de vacanță. Chiar dacă ai unele modificări de făcut, vei avea parte de bucurie și plăcere.

Taur/Ascendent în Taur

În luna august, ar fi ideal să mergi într-o vacanță alături de familie. Dar, cum Marte și Jupiter vor fi în casa a doua, vor apărea întârzieri și îngrijorări. Așadar, trebuie să iei lucrurile încet. Nu lua decizii importante legate de mediul tău de locuit.

Leu/Ascendent în Leu

Retrogradarea lui Mercur te va împinge să încetinești, să reajustezi și să te gândești de două ori la direcția în care vrei să mergi. Pe termen lung, deciziile luate acum ar putea fi o binecuvântare.

Citește continuarea pe Astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel