Horoscop aprilie: Zodia care se desparte de partenerul de viață. Trecutul te caută
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Fără doar și poate, evenimentul astrologic cel mai important din 2024 este conjuncția istorică Jupiter-Uranus din Taur, din data de 21 aprilie. Multe dintre obiceiurile vechi vor fi zguduite și nu degeaba. Ci pentru a face loc altora mai potrivite pentru vremurile actuale. Și nu uitați și că Mercur va retrograda în perioada 2-25 aprilie.

Leu/Ascendent în Leu

Pe 8 aprilie, avem o Lună Nouă cât și o Eclipsă de Soare, eveniment important pentru tine deoarece Soarele este guvernatorul tău. În plus, pe lângă aceste aspecte, Mercur este retrograd. Recomandarea este să fii atent în special atunci când completezi sau semnezi documente. Este necesar să fii precaut în privința contractelor, proceselor, negocierilor și a încheierii parteneriatelor, mai ales în plan profesional. Pe 21 aprilie, are loc conjuncția istorică Jupiter-Uranus în casa a 10-a. Dacă îți dorești o schimbare radicală sau prospețime în cariera ta, acesta este momentul potrivit pentru a încerca. Totuși, este esențial să ai curaj și să îndrăznești. Jupiter va rămâne în casa a 10-a până la finalul lui mai, însă întâlnirea cu Uranus îl va face să fie mai rebel decât de obicei.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

În luna aprilie, este important să fii atent la toate resursele pe care le ai. Acestea includ bani, timp, energie, dispoziție și valabilitate. Dacă interacționezi cu oamenii din jur și simți că timpul tău este pierdut, este mai bine să te retragi în casă sau să îi informezi dinainte că nu ești disponibil. Chiar dacă evenimentul poate părea important pentru ceilalți, este mai bine să fii prudent decât să mergi acolo și să te enervezi, să te simți victimizat sau să te plângi. Evită să împrumuți bani și lucruri.

Balanță/Ascendent în Balanță

Luna Nouă și Eclipsa de Soare din 8 aprilie vor avea loc în casa a 7-a, unde va tranzita și Venus, guvernatoarea ta. Însă, o notă mai puțin favorabilă este că și Mercur va retrograda în casa relațiilor. Există posibilitatea să fii contactat de foști parteneri sau chiar tu să simți impulsul să reiei legătura cu aceștia.

Citește mai departe astrosens.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel