Horoscop APRILIE 2024 pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @freepik
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @freepik
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru zodiile Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Vin astrele cu vești bune sau cu provocări?

Eclipsa de Soare/Luna Nouă din Berbec, retrogradarea lui Mercur în același semn și tranzitul lui Marte în Pești sunt trei evenimente astrologice care fac din a patra lună a lui 2024, una provocatoare. Dar să nu uităm de rolul conjuncției Jupiter-Uranus din Taur care se va petrece pe 21 aprilie. Efectele sale se simt deja. Am putea spune că astrele ne invită să găsim metodele prin care să apreciem ceea ce avem.

Ce a pregătit luna aprilie pentru nativi?

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Mercur va fi retrograd în casa a 5-a, unde sunt Soarele și Venus. Pe 8 aprilie, vor avea loc o Lună Nouă și o Eclipsă în aceeași casă. Aceste aspecte îți vor aduce suișuri și coborâșuri în plan relațional. Dacă ești singur, este posibil să fii mai deschis la flirturi, dar trebuie să fii atent să nu te reîntorci la parteneri din trecut care ți-au cauzat suferință.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Mercur retrogradează în casa a 4-a, unde se află și Venus. Li se vor alătura Soarele, Luna Nouă și o Eclipsă. În luna aprilie, toate aspectele ce țin de gospodărie, locuință și familie sunt de o importanță deosebită pentru tine. Acestea sunt chiar prioritățile principale ale lunii. În loc să te concentrezi pe carieră, este momentul să acorzi atenție atmosferei din familia ta și să te asiguri că aceasta îți aduce bucurie.

Citește continuarea pe astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel