Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop aprilie 2022. Multe surprize astrologice, chiar evenimentul cheie al anului

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Daniela Simulescu
Daniela Simulescu
Luna aprilie vine cu numeroase surprize astrologice, chiar și cu evenimentul cheie al anului 2022!

Dacă ai așteptat curajul să renunți la ceva sau cineva, aprilie este luna potrivită! Jupiter oferă speranță, iar Neptun dizolvă tiparele vechi. De asemenea, aprilie ne poate ajuta să acceptăm ce este toxic în viața noastră. Procesul nu este de obicei unul ușor, știm asta, dar, dacă nu începi astfel, atunci cum?!

Nici nu începe luna aprilie bine, că deja avem o Lună Nouă în Berbec. „Bineînțeles că nu va fi o lună nouă simplă, ci va fi conjunctă cu Chiron! Cu alte cuvinte, multe dintre începuturile din această perioadă vor avea un accesoriu: o durere care nu poate fi vindecată, dar care ne devine un instrument folositor în a face pași către o altă viață. Rănile de respingere și abandon ne vor obliga să recurgem la furie și agresivitate”, a spus astrologul Daniela Simulescu, redactor șef Astrosens.

Pe 11 aprilie, Mercur intră în Taur, iar pe 12 aprilie va fi conjuncția Jupiter - Neptun în Pești. „Trăim vremuri istorice! Acest eveniment va produce o schimbare majoră în conștiința fiecărei persoane de pe această planetă până în 2035. Oamenii vor avea nevoie de credință și o vor căuta în multe zări. 2022 se va simți de multe ori precum o nebuloasă. Dar, de cele mai multe ori, avem nevoie de o asemenea stare pentru a începe să ne reconstruim. Doar după ce ne vom dizolva ego-ul, vom deveni mai prezenți. Cu toții suntem datori în 2022 cu o vindecare. Fizică, sufletească sau mintală. În mod direct sau obligați. Conjuncția Jupiter-Neptun din semnul Peștilor, de pe 12 aprilie, ne va "dizolva" până într-acolo încât nu vom mai ști de noi. Și astfel, ne vom da seama că prioritatea noastră este starea de bine. Că de aici pornește orice drum echilibrat. Fie că este vorba de relații, cariere, familii”, a precizat astrologul Daniela Simulescu, care a realizat o emisiune specială despre calendarul astrologic din luna aprilie.

Emisiunea cu privire la calendarul astrologic din luna aprilie va fi difuzată vineri, 1 aprilie, începând cu ora 10.00, la DCNews și DCNewsTV. Rămâneți alături de noi!

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel