Data publicării:

Horoscop 9 noiembrie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător. Zodia care nu trebuie să ia decizii astăzi. S-ar putea să o dai în bară

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Mercur se pregătește să iasă din semnul Scorpionului, dar până atunci, acesta face un sextil cu Pluto din Capricorn. Găsim puterea interioară de a ne exprima stările. Vom pune preț de autenticitate în comunicare, dar vom fi atenți și la limbajul non-verbal. 

BALANȚĂ

Ar fi o zi bună pentru educaţie, pe plan financiar, sau pentru a găsi metodele prin care să nu cheltuiţi bani aiurea sau pe lucruri inutile. Puneţi-vă câteva întrebări înainte de orice cheltuială inutilă.

SCORPION

Veţi simţi un ultimatum. Dacă, în ultimul timp, a trebuit să luaţi o decizie şi nu aţi luat-o, va fi nevoie să o luaţi astăzi. Folosiți frica, dar nu vă lăsaţi stăpâniţi de ea!

SĂGETĂTOR

Sunteţi destul de stresaţi şi nimic nu vă poate ajuta să vă liniştiţi, să vă calmaţi. Trebuie doar să nu luaţi decizii importante.

CAPRICORN

Sunt multe voci în jurul vostru şi trebuie să învăţaţi pe care să le ascultaţi. Nu toţi oamenii din jurul vostru au ceva important de comunicat pentru voi.

VĂRSĂTOR

Aveţi încredere în discuţiile cu şefii. Altfel, nu vă veţi simţi bine. Pe unii dintre ei ar fi bine să îi priviţi cu alţi ochi, să vă bazaţi pe ce zic şi să nu vă faceţi scenarii.

PEȘTI

O rugăciune, o meditaţie, un moment de afirmaţii, de mantre... Aveţi nevoie de ele, aveţi nevoie să faceţi pauze scurte şi să călătoriţi cu mintea cât mai departe.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel