HOROSCOP 9 noiembrie 2021. Află ce ți-au pregătit astrele astăzi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
foto pixabay/ Horoscop 9 noiembrie 2021
foto pixabay/ Horoscop 9 noiembrie 2021
Astrologul Daniela Simulescu vă aduce horoscopul zilei, la DCNewsTV. 

De la ora 09:00, urmăriți horoscopul zilei, pe dcnews.ro, la DCNewsTV.ro, precum și pe Facebook și Youtube DCNews. Astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, vă aduce horoscopul zilei pentru fiecare zodie. 

”E o săptămână marcată de Mercur, care are patru tranzite. Mercur, să nu uităm, recent a intrat în Scorpion. Modul nostru de a gândi e mult mai analitic, mai retras, observăm, analizăm. Într-un fel, e bine cu Mercur în Scorpion, pentru că nu mai credem tot ce ni se spune. Cu Mercur în Balanță, credeam că tot ce ni se spune e adevărat. Cu Mercur în Scorpion cercetăm, nu mai credem tot. Astăzi, Mercur face un aspect plăcut cu Venus, care a intrat în Capricorn, ceea ce înseamnă că avem un dar pentru cuvinte, pentru a ne exprima sentimentele. Când vorbim de sextil, vorbim de inițiative, de lucrul conștient.” a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și Astrosens, în cadrul emisiunii astrologice de la ora 09:00. 

ZODIA care are o săptămână RISCANTĂ

”E o săptămână riscantă, din păcate, pentru voi, aș evita orice aventură, orice călătorie negândită, orice acțiune neplanificată, aș evita să mă implic în suferințele altora, nu vă contaminați cu ce suferă ceilalți. Nu folosiți suferința să vă dați un sens, săriți în ajutor lor, dar nu vă sacrificați. Nu e momentul de sacrificiu. Dacă aveți tendința de sacrificare, înseamnă că e o problemă în interiorul vostru. 

Mare grijă la sănătate, la insomnie, la coșmaruri și la lipsa de energie. Acum e nevoie să vă retrageți puțin și să aveți grijă de sufletul vostru. Dacă se întâmplă lucruri grave cu oamenii dragi, e viața lor, nu a voastră. 

Faptul că a intrat Venus în casa a doua, e un momentul nemaipomenit pentru a vă bucura de banii pe care-i faceți și să vă și cumpărați ceva drăguț, un produs care ține de înfățișare, să vă schimbați look-ul, ceva care să vă bucure viața” a spus astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, pentru nativii zodiei Săgetător, în cadrul emisiunii săptămânale despre horoscop, pentru perioada 8-14 noiembrie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel