Horoscop 9 mai 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care trebuie să aibă grijă la serviciu. Se poate lăsa cu o concediere!
Autor: Ema Apostu | Publicat pe: 09 mai 2022, 09:22
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Kampus Production)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Kampus Production)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.  

Mercur retrograd nu este un aspect care să ne umple de spaime, ci mai degrabă să ne ajute să reevaluăm, să ajustăm, să corectăm și să îmbunătățim. Trecutul se reactualizează, multe dintre faptele noastre pot fi readuse în viața noastră, dar și mulți oameni la care nici nu ne mai gândiserăm pot să reapară din senin. 

"Mercur își va începe retrogradarea în semnul Gemenilor și o va termina in semnul Taurului. Deci aceste semne și cele opuse vor fi cele luate în colimator. Dar vă rog să vă gândiți (exact ce îi place lui Mercur) că orice situație frustrantă are și o mare oportunitate ascunsă. Încăpățânarea și rigiditatea vor fi puse la încercare tocmai pentru a ne arăta că există și alte variante, unele mai simple și mai de folos”, spune astrologul Daniela Simulescu.

Când Jupiter intră în Berbec aduce încredere, inițiativă. Avem câteva luni la dispoziție să începem ceva, să ne creăm o altă existență, o altă viață. E ca primul pas al copilului, e ca primul strigăt atunci când se naște și își umple prima dată plămânii cu aer.

BERBEC

Simțiți că trebuie să faceți ceva, să vă duceți undeva. Undeva, totul se va da peste cap. Nu vă convine, va irita Trebuie să vă ocupaţi de micile probleme apărute astăzi.

TAUR

Aveţi grijă le pierderi şi oarecum la minimizarea pierderilor, la eficientizare.

GEMENI

Sunt situaţii în care aveţi impresia că prietenii se considera superiori, aroganţi. Nu! Zilele acestea, doar voi îi vedeţi aşa. Veţi avea nevoie de sprijinul lor. Bazaţi-vă pe ceilalţi!

RAC

Începeţi săptămâna gândind, analizând. La serviciu se întâmplă lucruri sau aţi vrea să se întâmple. Nu este o zi extraordinară.

LEU

Grijă la ce se întâmplă din punct de vedere profesional şi mai ales la ce se întâmplă indiferent de voinţa voastră. Pot fi schimbări, concedieri, angajări, tăieri de fonduri. Sunt multe situaţii la care trebuie să aveţi grijă. 

FECIOARĂ 

Aveţi grijă la discuţiile pe care le aveţi cu şefii. Veţi trece printr-o paletă de emoţii. Orice se întâmplă în jurul vostru se va simţi în corp. Fiţi atenţi la semnalele pe care vi le dă.

Previziunile complete pentru toate zodiile, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?