Horoscop 9 iunie 2023: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Discuții cu partenerul pentru o zodie. Apar tensiuni
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Ketut Subiyanto)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Ketut Subiyanto)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Mercur din Taur face un sextil cu Neptun din Pești. Un aspect bun pentru a visa, a vizualiza, a manifesta! Bineînțeles că vom fi și pragmatici, dar avem nevoia de a ne lăsa purtați de imaginație. Este posibil să ne bazăm pe amintiri sau emoții mai vechi în momentul în care ne vom crea viitorul.

BALANȚĂ

Vei da pe dinafară de energie, doar că acest exces de zel nu îţi va aduce nimic. Uneori e bine să trăim aşa ca un fulg în aer, dar să dai două zile din viaţa ta aiurea nu este bine.

SCORPION

Partenerul nu reacţionează aşa cum ţi-ai dori şi nici tu conform aşteptărilor lui şi apar tensiuni între voi pe care le veţi discuta de dimineaţă până seara.

SĂGETĂTOR

Fă tot posibilul ca astăzi şi mâine să faci tot ce ţi se zice. Fii harnic, nu lăsa pe luni ce poţi face astăzi, din punct de vedere profesional! Duminică, vei comunica mult mai bine cu persoana iubită.

CAPRICORN

Vei fi predispusă la mai multă muncă decât este cazul. Dacă eşti liber, nu exagera cu treburile gospodărești. Dacă eşti la serviciu, încearcă să faci şi ceva ce îţi place.

VĂRSĂTOR

Partenerul vrea ceva şi tu vrei cu totul şi cu totul altceva. Vei avea puţină libertate. Ţine minte ce s-a întâmplat în viaţa ta de pe 23 martie încoace. Toate chestiunile astea vor fi retestate.

PEȘTI

Te dai prea mult peste cap pentru absolut orice. Nici nu conştientizezi cât de exagerat poţi să fii. Vei avea tendinţa de a fi la fel de pretenţios şi cu ceilalţi, să ceri şi de la ei aceeaşi etică de lucru.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel