Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 9 - 15 octombrie 2023 - Berbec. Daniela Simulescu: Acesta este cel mai bun 'medicament' pentru tine / Video

Autor: Andrei Itu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS şi redactor şef Astrosens, spune recomandările pentru zodia Berbec, în cadrul Horoscopului săptămânii 9 - 15 octombrie 2023.

'Nu prea îți priește ce se întâmplă în jurul tău. Atunci când ai un careu atât de puternic ești tensionat pe dinăuntru, într-un fel sau altul. Nu știu cum faci, dar vei atrage și situații în care să îți sară muștarul, cum se spune. Sfatul meu cu intrarea lui Venus în Casa a 7-a este că toată săptămâna să te ții de muncă. Munca este cel mai bun medicament pentru tine și nu doar la serviciu. Și prin casă, să te țină ocupat această terapie. Să îmbini utilul cu plăcutul, să decorezi, să schimbi.', a zis Daniela Simulescu.

'Ori la serviciu schimbi, ajustezi, corectezi și faci ce trebuie, ori acasă te ocupi de curățenie. Altfel, primele zile vor fi năucitoare și te fac să te cerți cu partenerul, cu oamenii de la serviciu și nu are rost. Pe urmă, când Marte intră în Scorpion chiar vei avea nevoie de a te retrage. Gândindu-mă la cum arată harta pentru tine, iată Marte în Casa a 8-a, Venus în Casa a 6-a, avem oarecum această parte plină a astrogramei pentru tine.', a spus Daniela Simulescu.

'Cu alte cuvinte, stai în banca ta, liniștește-te, găsește metode de a scăpa de furie. Ți-aș mai recomanda, cu această degringoladă astrologică pe axele 6-12 să ai grijă de sănătatea ta sau a celorlalți. Este un punct sensibil de care te vei ține de mult timp de acum încolo și e cazul să înveți să pui limite cât de mult te implici sau nu pentru că una este empatia, alta este identificarea. Ai grijă cât de mult te contaminezi cu problemele celorlalți!', a mai spus Daniela Simulescu.

VIDEO

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel