Data publicării:

Horoscop 8 octombrie 2024: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Daniela Simulescu: Astăzi avem două aspecte foarte norocoase - VIDEO

Autor: Cristian Cîșleanu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto cu rol ilustrativ: Freepik
Foto cu rol ilustrativ: Freepik

Astrologul Daniela Simulescu vine cu previziunile zilei de 8 octombrie 2024.

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, a prezentat horoscopul zilei de marți, 8 octombrie 2024.

VEZI ȘI: Horoscop 7-13 octombrie. Daniela Simulescu, avertisment: Astrele vă testează. Nu mai există energie, sunteți storși
 

"Astăzi avem două aspecte foarte norocoase. Trigonul dintre Venus și Marte, iubirea și pasiunea se îmbină într-un mod armonios și pentru că acest Trigon este pe semne de apă emoțiile sunt foarte puternice. După care avem un Trigon între Mercur și Jupiter, un aspect nemaipomenit.

Mercur reprezintă vocea, Jupiter reprezintă expansiunea, iar acest aspect se petrece pe semne de aer, ceea ce însemnă că va exista comunicare. Per total, în această zi am putea să ne gândim la jumătatea plină a paharului indiferent de ce se întâmplă în jurul nostru", a explicat Daniela Simulescu.

BERBEC

Trebuie să știi că e un moment foarte bun ca tu să îți protejezi resursele, adică indiferent de ce înseamnă acestea. Vorbim de bani, de timp, de energie. Fii mult mai cumpătat. Acel Trigon între Mercur și Jupiter te ajută să cunoști oameni, să interacționezi, să povestești și să fii ascultat, nu doar auzit.

TAUR

Venus, guvernatoare ta, este în Casa a 7-a și este într-un aspect nemaipomenit, armonios, cu Marte. Ce înseamnă asta? Că poți reaprinde pasiunea în cuplu sau poți petrece clipe mult mai frumoase alături de partener.

GEMENI

Ce zi! Mercur, guvernatorul vostru, face un Trigon cu Jupiter, care este în semnul vostru. Ziua aceasta este una superficială. Are un pic de superficialitate, dar această doză vă ajută să treceți mai ușor peste unele lucruri care altă dată v-ar fi făcut să dramatizați toată viața. Cumva astăzi trebuie să fiți mai optimiști, mai bucuroși, să ascultați muzică, să vă uitați la un film de comedie, să vă jucați cu copiii, să ieșiți în parc. Trebuie să găsiți metode prin care să vă simțiți bine.

RAC

Marte, semnul vostru, Venus în Casa a 5-a. Ar putea fi o zi a plăcerii. Depinde de la caz la caz ce înseamnă plăcere. Depinde de la vârstă la vârstă ce înseamnă plăcere. Depinde, iată, de la zi la zi. Cumva să nu vă speriați că ați devenit poate mai mofturoși sau mai sofisticați că nu e nimic rău. 

LEU

Să știți că acel Trigon dintre Mercur și Jupiter vă roagă să mai dați ascultare și altor oameni. S-ar putea să aflați lucruri și să învățați de la ei chestii care vă vor trebui în viitorul apropiat. Cu cât acceptați că nu le știți pe toate astăzi, cu atât vă merge viața mai bine.

FECIOARĂ

E ziua aceea în care puteți să negociați pentru un salariu mai mare. Ați putea să aveți curați să cereți lucruri pentru voi și, de asemenea, la serviciu să vă dați seama cu cine să vă aliați și cu cine nu. Din când în când jocurile politice sunt foarte importante și trebuie să învățați să le faceți. 

Urmărește previziunile astrologice pentru toate zodiile în video:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel