Horoscop 8 noiembrie 2022: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Relațiile unor nativi sunt date peste cap
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Unsplash
Sursă foto: Unsplash
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Dacă la berbeci era vorba de ce intră ca să iasă, la voi, această eclipsă, vorbește despre ce iese, vorbește foarte mult despre unde se duc banii, nu doar banii voștri, dar și banii altora. Gândiți-vă puțin la datoriile pe care le aveți sau datoriile pe care vreți să le faceți și mai gândiți-vă la ceva. Eclipsa asta este în casa a opta, care reprezintă supraviețuirea. Ce înseamnă, pentru voi, supraviețuirea în aceste zile? Supraviețuirea la serviciu, într-o prietenie, într-o relație, vulnerabilitatea. Și cum la voi luna este guvernator de casa a zecea în conjuncție cu Uranus, s-ar putea să aveți niște secrete de la locul de muncă, să nu vă convină, dar să nu aveți nici o putere asupra lor. 

Horoscop SCORPION

Eclipsa la voi este în casa a șaptea. Relația este dată peste cap astăzi. Discuțiile, deciziile, comportamentul, atitudinea. Nu doar relația amoroasă este dată peste cap, ci și relațiile amoroase, profesionale, parcă astăzi nu vă înțelegeți cu nimeni, parcă astăzi nu vă lipiți de nimeni, dar nici ceilalți nu fac asta, pentru că intervine nevoia de spațiu și de puțină depărtare. Dacă vă face ceva bine astăzi, este puțină depărtare, măcar 5 minute pe balcon, bând un pahar de apă. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Această eclipsă se petrece la voi pe casa a șasea. Sănătatea și relațiile de prietenie pe care le aveți cu colegii. Că Luna e acolo, în casa a șasea, s-ar putea ca unii dintre colegi să vă fie ca niște frați sau părinți și cu Uranus acolo vă arată, totuși, că nu sunt frații, părinții și rudele voastre. Puțină grijă acolo.

Horoscop CAPRICORN

Această eclipsă vă priește și doar în relațiile cu copiii s-ar putea să fie o problemă. Vă rog să acordați mai multă atenție în acea zonă. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Eclipsa se petrece pe casa a patra, ceea ce înseamnă că puteți să aveți voi cariera cea mai minunată, extraordinară. Dacă sănătatea familiei, sănătatea interiorului vostru, sănătatea emoțională nu există, atunci nu există nimeni și nimic. Puteți să luați Oscarul, dacă vă duceți acasă și acolo e un mediu toxic pe care nu l-ați hrănit, nu l-ați îngrijit, nu l-ați plantat, degeaba.

Horoscop PEȘTI

Și voi trebuie să fiți atenți la cuvinte, dar trebuie să fiți mai atenți la ce trezesc ceilalți în voi. Adică uitați-vă în jurul vostru, intrați în discuții, că doar eclipsa se petrece pe casa a treia și s-ar putea ca ceea ce zic ceilalți să trezească tot felul de chestii personale. Încercați să nu le aruncați pe ceilalți și încercați să analizați ce simțiți prin corp, în cap, în minte. Gândiți-vă, ”de ce simt eu asta?”

Pe 8 noiembrie avem Eclipsa de Lună/Luna Plină în semnul Taurului. Eclipsa de Lună/Luna Plină este un moment potrivit pentru o ruptură sau renunțare. Pentru că evenimentul se va petrece pe axa Taur-Scorpion, ne vom confrunta cu nevoia de a ne separa de atașamentele toxice, bolnăvicioase, care ne țin în postura de victimă. Sau măcar pentru a ne da seama care sunt acestea. Cei care se știu cu marcaj de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător vor avea o zi mult mai intensă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel