HOROSCOP 8 noiembrie 2021. Află ce ți-au pregătit astrele astăzi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Horoscop 8 noiembrie 2021
Horoscop 8 noiembrie 2021
Află de la astrologul Daniela Simulescu ce ți-au pregătit astrele astăzi. 

Astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, vă aduce horoscopul zilei la dcnews.ro și DCNewsTV, de la ora 09:00. Emisiunea este transmisă pe Facebook și Youtube DCNews. 

Luna noiembrie reprezintă o perioadă astrologică importantă, fiind marcată de o Lună Nouă în Scorpion şi o eclipsă pe 19 noiembrie. Potrivit astrologului Daniela Simulescu, este o lună de tranziţie de la 2021 la 2022. Află previziunile lunii noiembrie pentru toate semnele!

Berbec (şi cei cu ascendent în Berbec)

De remarcat faptul că Marte este guvernatorul tău. Cum începe luna noiembrie, este deja în Scorpion. Deci toată luna vei trăi sub această energie. Marte în Scorpion te ajută foarte mult să te retragi, dar să îţi şi verifici resursele pe care le mai ai în acest an. 

Cu Marte în Scorpion e bine să vă ocupaţi de tot ce înseamnă credite, rate, datorii investiţii, afaceri, bani din alte resurse, moşteniri. Adică, cu Marte în această zonă te mai linişteşti, dar te lasă să te ocupi de ceva din spate, nu mai eşti atât de activ în viaţa publică, să zicem. Pentru tine va veni o perioadă de control. Vei dori să ştii tot ce se întâmplă în jurul tău, în lumea ta şi o să încerci să ţii frâiele la toată lumea. Nu o să fie atât de uşor.

Pe plan personal, în modul general, e o lună de retragere, de hibernare, însă, în acelaşi timp, de planificare, de făcut strategii sau de făcut alte perspective, alte viziuni. Intuiţia îţi va funcţiona foarte bine, spiritul vizionar va fi acolo.

Ce mai este important pentru tine este că acest Marte în Scorpion va activa - odată cu eclipsa de pe 19 noiembrie -axa resurselor: banii tăi şi banii celorlalţi. Adică banii pe care îi obţii prin muncă proprie, ori din alte surse precum moşteniri, banii de la partener sau dobânzi etc. 

Taur (sau cei cu ascendent în Taur)

Vorbim în primul rând de faptul că Venus, guvernatorul vostru, intră în Capricorn. În primă fază, vă prieşte, vă convine, vă ajută, nu mai puteţi de dragul vostru. Venus se va apropia de o conjuncţie cu Pluto mai târziu. Ce înseamnă asta? Că veţi deveni mai radical în principiile şi valorile voastre. Veţi pune piciorul în prag şi veţi spune până aici pot, eu asta vreau, eu asta nu mai vreau. Dacă aveţi de încheiat un contract sau de făcut o înţelegere, o încheiere, sunteţi foarte radical.

Vezi continuarea pe ASTROSENS.RO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel