Horoscop 8 martie 2024. Daniela Simulescu, despre o zodie: Nu te întrece nimeni la capitolul romantism! Poate fi și o zi nemaipomenită pentru un lucru / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Fotografie de la Monstera Production: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/rela-ie-legatura-tandru-tabel-5302975/
Fotografie de la Monstera Production: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/rela-ie-legatura-tandru-tabel-5302975/
Astăzi, de 8 martie 2024, Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens și astrolog DC News, vine cu horoscopul zilei.

Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens și astrolog DC News, vine cu horoscopul zilei de 8 martie. La ora 09.00, veți afla previziunile zilei în format video pe DC News TV, Astrosens și DC News.

Berbec

Vei fi foarte nostalgic. Trecutul contează pentru fiecare dintre noi, dar tu vei avea tendința de a-l romanticiza mai mult decât este cazul. 

Taur

Nu este cazul să ai încredere oarbă în prieteni sau apropiați. Este posibil să promită ceva și să nu se poată ține de cuvânt. 

Gemeni

Este o zi bună pentru creativitate. Discuțiile cu șefii îți vor provoca destulă confuzie, așa că bazează-te mai mult pe mintea proprie. 

Rac

Astăzi vei reuși să fii foarte tolerant, să accepți și părerile celorlalți și să te pui ușor în locul lor. Partea spirituală este importantă. 

Leu

Vei cere sfaturi pe plan financiar în stânga și dreapta. Dar adevărul este că tu vrei ceva ce alții nu îți pot da deocamdată. 

Fecioară

Îi lași partenerului libertatea totală de a alege ce e mai bun pentru familia voastră. Încearcă să fii mai atent la negocieri. 

Balanță

Neatenția și graba îți pot provoca neajunsuri la serviciu. Și încă ceva! Statul la bârfe cu colegii este destul de dăunător. 

Scorpion

Nu te întrece nimeni la capitolul romantism astăzi! Poate fi și o zi nemaipomenită pentru a petrece timp suplimentar cu copiii. 

Săgetător

Compasiunea ta nu are limite astăzi. Lași de la tine, faci compromisuri și ești destul de generos. Mai ales cu familia. 

Capricorn

Îmbini într-un mod armonios raționalul cu intuiția. Și vei avea un discurs convingător. Este o zi bună pentru a citi o carte. 

Vărsător

Există riscul să uiți de limite în zona financiară. Poți cheltui în neștire. De aceea, ai face bine să rogi o persoană dragă să îți ofere sfaturi în acest sens. 

Pești

Conjuncția Mercur-Neptun din semnul tău poate fi un izvor de inspirație, dar și un aspect care să îți ofere tot felul de scenarii neverosimile. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel