Horoscop 8 iunie. Zodia care trebuie să fie atentă la sănătate. Ce se întâmplă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Horoscop
Horoscop
Camelia Pătrășcanu a prezentat la Antena 3 previziunile pentru fiecare zodie în parte pentru ziua de 8 iunie.

Berbec

Au multe aspecte dinamice pe hartă, chef de distracție și sportivă, călătorii, locuri nemaivăzute.

Taur

Vorbim de familie sau de nevoia lor de a fi mai tihniți și mai liniștiți. 

Gemeni

Vorbim astăzi de multe vizite și informare. Este posibil să învețe multe lucruri noi, mai alex să experimenteze corporal, să facă cu mâna lor lucruri pe care nu le-au mai încercat.

Rac

Sunt atenți la cheltuieli, pot face cadouri extravagante unor persoane pe care vor să le impresioneze sau gesturi extravagante. 

Leu

Vorbim de libertate. Fac lucruri doar dacă au chef, dar mai ales după-amiază au o dispoziție foarte bună pentru distracție și asta o vor simți din plin și cei din jur.

Fecioară

Sănătate. Distracție cu măsură, fără excese, mai ales alimentare. În schimb, multă lume în casă sau pregătesc un eveniment viitor și sunt foarte ambalate pentru că au multe lucruri de făcut.

Balanță

Prieteni. Minunate aspecte, surprize din toate părțile. Poate mici atenții sau cadouri, dar mai ales vorbe frumoase și complimente. Întâlniri cu persoanele de care le era dor.

Scorpion

Muncă. Nu reușesc să se decupleze de la serviciu. Vor ca lucrurile să decurgă exact în stilul lor. Cheltuieli puține și cu cap făcute.

Săgetător

O zi a călătoriilor. Vorbesc despre idei, principii sau religii sau voiajează geografic și ajung în niște locuri în care se simt foarte bine.

Capricorn

Se gândesc mai mult la nevoile omului drag sau persoanei de lângă el și cumva se străduiesc foarte mult să îi satisfacă doleanțele. 

Vărsător

Atenți la parteneri, colaborează. Vor ca oamenii să vorbească bine despre ei. Reușesc să facă o impresie minunată. Cei din casă sunt cam supărați că sunt lăsați încuiați în casă.

Pești

Vorbim despre o zi de muncă în folosul altora. Sunt apreciați pentru ceea ce fac pentru apropiații lor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel