Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 8 iunie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Sprijinul pe care îl primiți nu este de la persoanele de care aveți nevoie. Ce este de făcut?

Autor: Ema Apostu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Pexels (JÉSHOOTS)
Sursă foto: Pexels (JÉSHOOTS)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Cum Luna s-a apropiat de semnul vostru, veți trece prin mai  multe emoții. Luna îm opoziție cu Marte și cu Jupiter dă un exces de zel. Ca să nu stați cu emoțiile voastre o să încercați să găsiți tot felul de activități din astea pe repede înainte, ca să nu simțiți nicio emoție, dar nu cred că e cel mai bun remediu

Horoscop SCORPION

Odihna e destul de importantă, pentru că o mare parte dintre voi nu aveți energie, sunteți sleiți și sunteți epuizați. V-ar prii astăzi, totuși, să îi mai lăsați și pe ceilalți să își facă treaba. Chiar și acasă, chiar și la serviciu sau atunci când organizați cu prietenii un eveniment. Dacă vor ei să organizeze, lăsați-i pe ei astăzi, nu încercați să controlați totul pentru că nu aveți de unde. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Sunteți dispuși să îi acceptați și să îi primiți și pe ceilalți. Astăzi poate să fie una dintre acele zile în care ziceți ”de ce nu îl vreau eu pe Vasilică la evenimentul ăsta? Lasă că îl iau și pe el. Și pe Ion și pe ăla, și ăla, și ăla. Încercați astăzi să nu mai aveți atât de multe prejudecăți și să nu mai faceți discriminări. Discriminarea este o mare problemă pentru voi în această perioadă și ați face bine să scăpați de ea. 

Horoscop CAPRICORN

Aveți sprijin din partea unor persoane, dar nu din partea persoanelor pe care le vreți voi. Important ar fi să îl primiți și de acolo, asta unu la mână. Doi la mână: câteodată, ca să fiți puși pe roate, vă trebuie un șut în dos, ca să spunem așa. Astăzi orice moment în care pare că oamenii nu văd ce ați făcut, cum ați muncit și cum v-ați chinuit, momentul ăla trebuie să vă ambiționeze, până sus trebuie să vă ducă. 

Horoscop VĂRSĂTOR

-

Horoscop PEȘTI

Visați, visați, visați, dar mai și așezați pe pământ ceea ce visați. Trebuie să aveți puțină grijă la modul în care comunicați cu ceilalți. E una dintre acele zile în care vorba dulce, mult aduce. Chiar dacă vă enervează, vă supără, vă scoate din sărite, vă vine să ziceți nu știu ce, nu știu cum, da nu e momentul în care să fiți furioși și să vă comportați precum un copil. 

Youtube video image

Patru zodii care se pare că vor avea parte de multe tensiuni în 2022

Acestea se vor simți neliniștite și deși în anumite momente vor deborda de curaj, în altele vor fi doborâte propriile lor îndoieli, potrivit Astrosens.ro.

Careul Saturn-Uranus este în continuare activ chiar dacă nu la grad perfect. În 2022, acest aspect se continuă și se resimte serios pentru că avem și axa Nodurilor Lunare pe Taur/Scorpion. Ceea ce face ca toți cei care au marcaj de semne fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) să fie total neliniștiți.

Uranus va mai sta în Taur până în 2026, dar Saturn și-a început ultima retrogradarea în Vărsător, semn pe care îl va părăsi în martie 2023. Uranus zice HAI, Saturn zice STAI. Așa se vor simți cei afectați! Pe de o parte găsesc îndrăzneala să se arunce într-un proiect, fie profesonal/fie personal, dar pe de altă parte se vor poticni în propriile îndoieli.

Cert este un lucru: întotdeauna, din asemenea tensiuni interioare, se nasc cele mai remarcabile momente!

Citește continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel