HOROSCOP 8 decembrie pentru toate zodiile. Efectul fantastic al careului Marte-Jupiter
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Horoscop 8 decembrie 2021/ foto pixabay
Horoscop 8 decembrie 2021/ foto pixabay
HOROSCOP 8 decembrie 2021. Află aici ce ți-au pregătit astrele. 

Ziua de 8 decembrie 2021 este caracterizată de careul Marte-Jupiter și vine cu vești excelente mai ales pentru cei introvertiți. Ziua va fi caracterizată de multă energie, pentru unii prea multă și vor trebuie să învețe să se echilibreze. 

”Va fi un aspect Marte careu Jupiter, fantastic pentru cei introvertiți, pe care-i va scoate din ”carapace”. Pentru cei extrovertiți, vor trebui să-și găsească un echilibru. Careul Marte-Jupiter va fi plin de optimism și abundență.” a anunțat astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu. 

Emisiunea cu horoscopul zilei va fi transmisă de la ora 09:00 pe DCNews.ro și la DCNewsTV.ro, precum și pe Facebook și Youtube. 

Vești despre DRAGOSTE pentru nativii FECIOARĂ

Dacă sunteți în zodia Fecioară, în următoarea jumătate de an, mulți poate veți dori să vă mutați sau să schimbați ceva în locuință, să faceți o investiție. ”Casa a patra are legătură cu familia, în general, și cu o bază emoțională. În horoscopul pentru anul 2022, la voi este vorba despre relație și dragoste și toate pornesc de la o bază interioară puternică, echilibrată.”, a spus astrologul DCNews și Astrosens, pentru nativii zodiei FECIOARĂ. ”Soarele și Mercur vor face careu cu Neptun și voi ieșiți din zona în care știți totul cel mai bine și vă lăsați puțini bruiați. Ascultați și alte opinii.” a mai spus astrologul DCNews, Daniela Simulescu. În continuare, a subliniat că ”Venus se apropie de Pluto în casa a cincea. Veți lua decizii legate de copii, de partea amoroasă sau de o pasiune pe care o aveți. Deciziile pe care le luați acum vor reveni după 24 decembrie.” Previziunile sunt pentru perioada 6-12 decembrie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel