Horoscop 8 decembrie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care trebuie să aibă grijă la bani. Nu vei putea amâna o cheltuială
Autor: Florentina Constantin | Publicat pe: 08 dec 2022, 09:43
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Karolina Grabowska)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Karolina Grabowska)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Astăzi avem Luna Plină în semnul Gemenilor. Vorbim despre schimbare, testare, experimentare, diversificare, adică să încercaţi mai multe variante. Și cum Luna va fi în conjuncție cu Marte retrograd, vom dori să reluăm unele idei și să le concretizăm. Bineînțeles, așa cum îi place lui Marte, cu gălăgie și grabă. Adică să supracompensăm. Evenimentul îi va afecta pe cei cu marcaj mobil în astrograma natală: Gemeni, Săgetător, Fecioară, Pești. Și ca orice lună plină, poate veni cu decizii și evenimente marcante. 

Tot în această zi avem și o opoziție între Soarele din Săgetător și Marte retrograd din Gemeni. Ne vom lovi de furia celor din jur. Fie acasă, fie la serviciu. Va trebui să învățăm să negociem, să facem compromisuri sau să acceptăm într-un mod radical ce se întâmplă. 

"Sunt câteva hopuri astrologice care nu ne vor lăsa deloc să petrecem finalul anului așa cum ne-am fi dorit. Le voi pomeni prima dată pe retrogradările lui Marte în Gemeni și Mercur în Capricorn. Acestea ne vor da toate planurile peste cap, mai ales cele referitoare la organizarea sărbătorilor, cumpărături sau călătorii. Jupiter se întoarce în Berbec, dar s-ar putea să creeze “artificii” din cauza stresului experimentat.

Vă recomand ca la masa de Crăciun să evitați discuțiile competitive despre cine este cel mai reușit membru al familiei, cel mai cel. Reîntâlnirea cu oamenii din trecutul nostru, așteptată sau nu, va crea și destule momente stânjenitoare. Cum anul se termină și cu o conjuncție Venus-Pluto în semnul Capricornului, vom vedea în jurul nostru și multă seriozitate sau preocupare pentru viitorul apropiat", spune Daniela Simulescu, potrivit astrosens.ro.

BALANȚĂ

De fiecare dată când încearcă cineva să îţi demonstreze că este mai deştept sau să îţi arate că este superior, îţi va sări ţandăra, te vei enerva, te va provoca. Dacă nu eşti atent, s-ar putea să îţi arăți foarte multe frustrări. Asta înseamnă să te arăţi vulnerabil.

SCORPION

Banii tăi, banii mei! Investiţii, datorii. Trebuie să ai mare grijă, pentru că, deşi crezi că poţi să mai amâni o cheltuială, nu se va întâmpla. Ceilalţi îţi vor atrage atenţia.

SĂGETĂTOR

Ceilalţi nu te vor lăsa deloc în pace. Nu vei putea să stai şi va trebi să le faci pe plac oamenilor.

CAPRICORN

Învaţă să nu te mai lupţi, dacă nu ţi se deleagă un proiect. Tu vrei să le faci pe toate perfect şi consideri că, dacă te-ai ocupa de toată proiectele, totul ar fi minunat. Încearcă să nu te frustrezi! Grijă mare la sănătate!

VĂRSĂTOR

S-ar putea să fii convingător faţă de nişte prieteni, să îi motivezi. Poţi fii ca un lider spiritual, astăzi, pentru că vorbeşti cu atât de multă pasiune încât îi inspiri şi pe ceilalţi. 

PEȘTI

S-ar pitea să fie nevoie să împaci şi capra şi varza - adică şi pe şefi şi pe cei de acasă. Vei fi într-o constantă alergare şi vei uita de tine.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?