Data publicării:

Horoscop 8-14 ianuarie 2024. Daniela Simulescu: Scorpionii au nevoie să fie mai curioși

Autor: Dana Mihai | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @pikisuperstar
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @pikisuperstar
Daniela Simulescu a oferit previziuni despre zodia Scorpion în horoscopul 8-14 ianuarie 2024.  

"Avem niște aspecte care vă priesc în aceste zile, cum mic disclaimer, s-ar putea să aveți buzunarele mai goale, pentru că Mercur în casa a 2-a face careu cu Neptun și cheltuiți. Știți ce se întâmplă? Cheltuielile astea își au și ele rostul lor, sunt cheltuieli pe care altădată poate nu le-ați fi făcut, poate pentru o haină, poate pentru o călătorie, câteodată ne mai lăsăm păcăliți, dar după ne dăm seama că a fost bine.

Finalul săptămânii are câteva aspecte care mie îmi plac mult în ceea ce vă privește. Luna nouă în casa a 3-a unde este și Marte, ce se întâmpla? Aveți nevoie să fiți mai curioși, dar nu curiozitatea aceea bolnavă de care știți voi că sunteți capabili, să întrebați, să vă mutați într-un loc mai bun, poate vorbiți cu partenerul de niște planuri, aveți nevoie de multă interacțiune.

Nu uitați că Marte din casa a 3-a face trigon cu Jupiter din casa a 7-a, Marte fiind și guvernatorul vostru, deci e important ca mintea voastră să nu lenevească în zilele următoare și să faceți tot posibilul să citiți, să fiți curioși și să întrebați. Vă spun să vorbiți cu oamenii, să nu vă supărați dacă simțiți că nu sunteți la același nivel, din contră, să furați tot ce se poate fura, din cunoștințele respective.

Nu stați în băncuța voastră, ieșiți în lume cât mai mult și cei singuri și cei care sunt într-o relație. Nu stați în casa să vă supărați. Relațiile cu frații s-ar putea să aibă parte de evenimente mai ciudate", a explicat Daniela Simulescu, la DCNews.

Emisiunea integrală AICI.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel