Data publicării:

Horoscop 8-14 ianuarie 2024. Daniela Simulescu, despre Capricorn: Aveți nevoie de ceva nou

Autor: Dana Mihai | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor șef Astrosens, a făcut previziuni pentru cei din zodia Capricorn, pentru săptămâna 8-14 ianuarie 2024.  

"Luna nouă în semnul vostru, aveți nevoie de ceva nou, o haină, pantofi, tunsoare, un nou loc de muncă. Faceți tot posibilul ca zilele acestea să aveți parte de ceva nou.

Poate până acum ați mers la un restaurant, schimbați restaurantul, sau modul în care faceți cartofii prăjiți. Marte este în semnul vostru, e în trigon cu Jupiter, Mercur intră în semnul vostru la finalul săptămânii, este săptămâna egoismului din punctul meu de vedere pentru voi. Sunt momente în viață când trebuie să ne punem pe primul loc.

Dacă trebuie să mergeți în vizită și trebuie să luați cadouri, mai întâi gândiți-vă la câți bani aveți, nu cumpărați cadoul cel mai frumos ca să fiți lăudați. Vedeți că Marte făcând acest aspect cu Jupiter vă dă mult curaj, un curaj sănătos. Aveți această capacitate de a forța spre binele vostru, de a cere o mărire de salariu, de a depunde un cv undeva, chiar e o săptămână bună", a zis Daniela Simulescu, la DCNews.

Emisiunea integrală AICI.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel