Horoscop 7 iunie 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Emoții puternice pentru o zodie. Nu vei înțelege ce ți se întâmplă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Nikolaos Dimou)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Nikolaos Dimou)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Chiar dacă Mercur și-a oprit retrogradarea, acum este încă în perioada de „umbră”, asta înseamnă că efectele sale se vor mai simți pentru încă aproximativ două săptămâni. Mercur retrograd se întâmplă de aproximativ patru ori pe an. A mai fost de multe ori și înainte și ai supraviețuit, totul a fost în regulă. Sigur că va aduce mici probleme de comunicare, mici probleme tehnice, poate că se vor strica laptopurile, poate va cădea internetul, scrie astrosens.ro.

Mulți astrologi spun să nu semnezi nimic pe Mercur retrograd, dar îți dai seama că e posibil să ai probleme și fără să fie retrograd. Cu siguranță mulți trebuie să semneze lucruri în fiecare zi. Nu poți spune, "planetă, oprește-te să cobor”. Viața merge înainte.

Totodată, Saturn și-a început retrogradarea și ne întreabă pe toți dacă suntem capabili să construim corect. Cei care au învățat lecțiile, care au acceptat limitările, vor fi ajutați de Saturn pentru că el iubește seriozitatea și răbdarea și urăște victimizarea. Cu cât tragi mai tare de o situație care nu merge bine, cu atât nu o să se întâmple nimic bun. Cu cât lași lucrurile să meargă de la sine și nu forțezi nota, cu atât vei vedea că în timp, ițele se descurcă singure și lucrurile se așază. 

BERBEC

Multă muncă. Spune că ai nevoie de ajutor şi cere-l în mod direct.

TAUR

Nu puteți decât să vă bucuraţi în perioada aceasta. Poţi deveni mult mai conştient, mult mai prezent şi mult mai ancorat în ceea ce se întâmplă acum în viaţa ta, nu ceea ce s-a întâmplat acum câţiva ani sau ce urmează să se întâmple.

GEMENI

Una este ceea ce voi transmiteţi şi alta este cum sunteţi pe dinăuntru. La exterior sunteţi ca o nucă tare, dar pe interior s-ar putea să fiţi zguduiţi din punct de vedere emoţional. Aveţi grijă să nu fie o discrepanţă prea mare pentru că vă veţi supăra când oamenii vă vor zice că nu aveţi probleme.

RAC

Vă prieşte, astăzi, să lucraţi în echipă, să nu jucaţi pe cont propriu. Chiar dacă nu sunteţi implicat dintr-o echipă, căutaţi-vă un grup din care să faceţi parte. Nevoia aceasta de apartenenţă este destul de crescută la voi.

LEU

Nu ar strica să şi faceţi ceva pentru ceea ce cereţi. Aveţi nevoie să faceţi un soi de troc. Aveţi nevoie de ceva, dar să nu cereţi degeaba, necondiţionat. 

FECIOARĂ 

S-ar putea să vă treacă tot felul de emoţii, să aveți o agitaţie internă şi nu înţelegeţi ce este cu ea. Veţi reuşi să vedeţi jumătatea plină a paharului şi să vă găsiţi punctul acela de încredere în propria persoană. Nu refuzaţi emoţiile, nu le închideţi!

Previziunile complete pentru toate zodiile, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel