Data publicării:

Horoscop 7-13 octombrie. Daniela Simulescu, avertisment: Astrele vă testează. Nu mai există energie, sunteți storși

Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
FOTO: Freepik @jcomp
FOTO: Freepik @jcomp

Zodia pentru care săptămâna viitoare este una în care ar trebui să stea departe de relațiile disfuncționale și dramele care îi lasă fără energie.

”Duminică, Mercur își începe tranzitul în semnul Scorpionului. Deși avem un trigon Soare - Jupiter, vom mai fi și arțăgoși puțin, pentru că Mercur în Scorpion îi place să aibă replicile potrivite la momentul potrivit, mai e și sarcastic, mai este și cinic, dar este și foarte profund, și foarte detectiv, va urma o perioadă în care ne va plăcea să fim conectați cu tot felul de subiecte, de domenii ezoterice, spirituale, și vom face pe cercetătorii.

Trebuia să avem și o săptămână care să ne priască, nu a mai fost demult una. Suntem în plin sezon al eclipselor, urmează una, săptămâna viitoare, de lună, și vă spuneam că între eclipse trebuie să fiți foarte atenți: la evenimente, la oamenii care  apar, care dispar, la vești.

Chiar dacă ele nu par să ascundă un substart, nu par să aibă ceva în spate, ele de fapt au o însemnătate aparte, cel puțin în statistică. În jurul eclipselor se întâmplă niște lucruri, pe moment nu ne dăm seama, dar după ce trece puțin timp ne spunem: Aha”, a spus astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, în cadrul emisiunii despre horoscopulsăptămânii 7- 13 octombrie. 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

”Venus în semnul vostru face trigonul cu Marte. Știți ce ar trebui să faceți în zilele care urmează? Să nu vă mai băgați în relațiile alea disfuncționale. Știm că vă place viața cu năbădăi, nu doar dragostea cu năbădăi, ci viața cu năbădăi. Știm că vă plac dramele, știm că vă place intensitatea, profunzimea.

Toate lucrurile acestea sunt caracteristicile cele mai importante, doar că nu mai aveți de unde zilele următoare, nu mai există energie, sunteți storși, sunteți copleșiți, epuizați. Trebuie mai întâi să vă reașezați, să vă reluați viața ca să puteți să vă dați seama de cine este bun cu adevărat.

Așa că faceți tot posibilul să fugiți cât puteți de oameni care au probleme, chiar dacă la început chimia aia este fantastică, între voi și ei este așa un câmp de energie, hormonii o iau razna, că totul de la hormoni pleacă, după care trebuie să vă readuceți aminte că am mai trecut pe aici, nu e bine. Asta pentru cei care sunt singuri și își doresc să cunoască pe cineva. 

Astrele vă testează în săptămâna ce urmează, vă testează să își da seama dacă v-ați învățat anumite lecții. Și aduceți-vă aminte: energie, ioc. De aia v-aș recomanda să aveți grijă și din punct de vedere al sănătății, cel puțin în perioada aceasta de eclipse, chiar este nevoie să mai mergeți pe la doctor dacă, să zicem, ați evitat lucrul acesta destul de mult timp. 

La finalul săptămânii, Mercur intră în semnul vostru și vă va ajuta să comunicați mai deschis, să fiți mai deștepți,  mai intelectuali și să căutați discuțiile acestea din care să învățați multe lucruri”, a mai spus Daniela Simulescu.

Mai multe în video:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel