Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 7 - 13 august 2023 cu Daniela Simulescu. Aflăm cine sunt privilegiații astrelor / video

Autor: Ioana Dinu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Daniela Simulescu
Daniela Simulescu
Ca în fiecare duminică de la ora 12.00, Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vă așteaptă cu previziunile săptămânii.

Aflăm împreună ce ne așteaptă în perioada 7 - 13 august 2023. Stați cu noi! Duminică, ora 12.00, Daniela Simulescu vă invită să aflați previziunile.

Horoscopul săptămânal reprezintă o previziune astrologică care oferă informații generale despre influențele astrale și energiile predominante pentru fiecare zodie în decursul săptămânii respective. Are scopul de a oferi un ghid general pentru diferite aspecte ale vieții: carieră, relații, sănătate, finanțe, dezvoltare personală și altele.

Horoscopul săptămânal este un instrument de autocunoaștere și de înțelegere a influențelor cosmice care ne pot afecta viața. Deși unii oameni cred cu tărie în astrologie și urmăresc cu atenție horoscopul, alții pot privi aceste previziuni mai mult ca pe o formă de divertisment sau ca pe o sursă de inspirație pentru a-și orienta acțiunile în săptămâna respectivă. Fie că sunteți entuziasmați de astrologie sau nu, modul în care vă raportați la horoscop depinde în totalitate de dumneavoastră.

Noi vă așteptăm pe DC News și DC News TV duminică, de la ora 12.00!

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel