Horoscop 6 iulie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Vă simțiți un impostor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pexels / Horoscop 6 iulie
Pexels / Horoscop 6 iulie
Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Atunci când simțiți nevoia să ieșiți prea mult în oraș, să vorbiți prea mult cu oamenii, să stați prea mult în prezența altora și să nu stați cu voi, e o problemuță. Nu e pentru că vreți să vă distrați sau vreți să vă bucurați, doar atunci când exagerați, că dacă o faceți în mod firesc, ca tot omul, e ok, dar când vreți prea mult, cum sunt aspectate planetele zilele acestea, înseamnă că e o mică problemuță acolo care trebuie rezolvată. 

Horoscop SCORPION

Vă tot spun de ceva timp și vă spun în continuare, profesional sunt niște zile atât de încărcate, atât de radicale, cu decizii, unele decizii pot fi amânate sau pot fi unele spontane și oarecum, unde vă aflați s-ar putea să vreți mai multă putere, ori pentru voi, ori pentru firma unde vă aflați, dar vreți mai multă putere. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Petreceri, bucurii, viață, discuții, comunicare, s-ar putea să fie o zi mai superficială din perspectiva mea astăzi, dar să nu uităm un lucru, că ne apropiem de o Lună nouă în Rac ți veți avea nevoie de câteva momente de retragere, deci trageți de voi astăzi, că pe urmă vă mai liniștiți. 

Horoscop CAPRICORN

Relațional în continuare funcționați, financiar vă atrag atenția de fiecare dată în perioada aceasta. Cei care, poate, și-au dorit să studieze și au amânat un an sau cei care și-ar fi dorit să știe mai multă engleză sau o materie mai bine, e o perioadă în care ați putea să faceți ceva în acest sens. Poate veți căuta un profesor mai bun, poate veți investi mai mult, poate veți citi mai mult. Vă concentrați mult mai mult pe zona asta de educare, indiferent de vârstă. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Atunci când trageți prea mult de ceva perioada aceasta, să nu vă doară o mână, un picior, un cap, un spate, atenție la emoții, atenție la ce simțiți prin organism. Dacă în perioada aceasta vreți să vă certați cu cineva sau vreți să schimbați viața cuiva, vreți să fiți intruzivi, toată lumea face chestia asta la un moment dat, încercați pe cât posibil să vedeți ce vă spune corpul, dacă sunteți atenți la ce vă spune corpul, minunat! 

Horoscop PEȘTI

Nevoia aceasta de a demonstra la muncă de cât și ce sunteți în stare, e acel sindrom al impostorului, aveți impresia că prostiți lumea și că nu meritați acele chestii. E doar o senzație în această perioadă. Vedeți voi, cu acele planete în casa a VI-a și sunt în Leu, Venus va face opoziție cu Saturn, undeva, pe dinăuntru, nu simțiți voi că sunteți la fel de buni. Oamenii vă pot aprecia, vă pot lăuda, dar degeaba pentru că înăuntrul vostru e ceva care zice nu! Trebuie să vă dați seama de ce sunteți așa pe dinăuntru, nu înseamnă că veți rezolva imediat, da înseamnă că vă veți da timp. Nu contează că v-au spus ei, contează să nu vă mai repetați aceeași bubiță. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel