Horoscop 6 decembrie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Mare atenție, astăzi, la bani! Zodia care trebuie să aibă grijă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Karolina Grabowska)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Karolina Grabowska)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Astăzi avem un careu între Mercur din Săgetător și Jupiter din Pești. Tensiunile interioare vor fi proiectate în cadrul discuțiilor pe care le vom purta. Ne lipim de orice concent abstract, vom încerca să demonstrăm noi încă o dată legile universului pentru că ne este frică să părem mici. Veți observa în jurul vostru multiple discuții despre totul și nimic. Cuvinte grandioase, replici filozofice, dar nimic practic sau concret. Un aspect bun pentru dezbateri. 

"Sunt câteva hopuri astrologice care nu ne vor lăsa deloc să petrecem finalul anului așa cum ne-am fi dorit. Le voi pomeni prima dată pe retrogradările lui Marte în Gemeni și Mercur în Capricorn. Acestea ne vor da toate planurile peste cap, mai ales cele referitoare la organizarea sărbătorilor, cumpărături sau călătorii. Jupiter se întoarce în Berbec, dar s-ar putea să creeze “artificii” din cauza stresului experimentat.

Vă recomand ca la masa de Crăciun să evitați discuțiile competitive despre cine este cel mai reușit membru al familiei, cel mai cel. Reîntâlnirea cu oamenii din trecutul nostru, așteptată sau nu, va crea și destule momente stânjenitoare. Cum anul se termină și cu o conjuncție Venus-Pluto în semnul Capricornului, vom vedea în jurul nostru și multă seriozitate sau preocupare pentru viitorul apropiat", spune Daniela Simulescu, potrivit astrosens.ro.

BALANȚĂ

Nu te mai opreşte nimeni, astăzi! Vorbeşti, întrebi, eşti curios. Curiozitatea ta faţă de vieţile colegilor va fi prost înţeleasă. Nu ar strica mai multă discreţie astăzi.

SCORPION

Ai grijă ce spui, astăzi, mai ales în zona financiară!

SĂGETĂTOR

Astăzi, nu îţi place nimic la tine. Îți vei dori să distragi atenţia, să o duci în partea cealaltă pentru ca oamenii să nu vadă că nu te simţi bine, că eşti destul de agitat, destul de tensionat. Oamenii se vor uita destul de ciudat la tine, iar unii se vor prinde.

CAPRICORN

Unele cuvinte pe care le spui, unele replici pe care le dai, astăzi, sunt din trecut. Dacă acum câţiva ani nu ai plătit o poliţă cuiva, s-ar putea să te trezeşti că astăzi i-o spui într-un mare fel.

VĂRSĂTOR

Prietenii te fac să cheltuieşti. Din cauza acestor oameni, vei arunca în stânga şi în dreapta cu banii. Să nu îţi pară rău! Să arunci şi pentru tine, nu doar pentru alţii.

PEȘTI

Discuţiile cu şefii, astăzi, nu sunt cele mai plăcute şi nu înţelegi nimic. Tu vrei să se ia o decizie, să ştii ceva sigur, dar nu se va întâmpla.

Vezi și:   Horoscop 6 decembrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Discuții neplăcute pentru o zodie. Se vorbește mult și degeaba

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel