Horoscop 6-12 mai 2024. Daniela Simulescu arată zodia care va avea o săptâmână nemaipomenită, de înnoire
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Daniela Simulescu a spus care este zodia ce va avea o săptămână 6 - 12 mai nemaipomenită dacă își va stabili noi obiective.

Este vorba despre zodia Taur. Iată previziunile:

'La voi Luna Nouă este un evenimentul suprem. Dacă doriți, mulți dintre voi o puteți lua de la capăt. Aveți nevoie de prospețime. Aveți nevoie de o nouă grădină. Nu este cea mai bună perioadă să vă duceți în grădina veche, atenție, ci în alta! Vă recomand ca în zilele următoare să vă înnoiți, pentru că, în semnul vostru, avem Soare, Lună. Avem Jupiter, Venus - coordonatoarea voastră, marele benefic Uranus.', a zis Daniela Simulescu.

'Aveți nevoie să vă tundeți, să vă cumpărați ceva diferit. Nu stați în aceeași grădină. Explorați cât se poate în zilele ce urmează și chiar dacă sunteți mahmuri, ați făcut exces alimentar sau sunteți obosiți. Câteoadată, de sărbători și în vacanță, în loc să ne liniștim și să ne relaxăm, obosim și mai mult. Eu vă recomand ca în zilele ce urmează să nu stați să dormiți, ci să vă bucurați de viață, la întregul său potențial. Dacă vreți să vă faceți planuri sau să vă puneți obiective este, din punctul meu de vedere, o săptămână nemaipomenită! Aveți nevoie de prospețime neaparat și, oarecum, și de iubire de sine.', a mai zis Daniela Simulescu.

Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel