Horoscop 6-12 decembrie 2021. Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, previziunile săptămânii pentru zodii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Află de la astrologul Daniela Simulescu ce ți-au pregătit astrele în săptămâna 6-12 decembrie.

Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, vă aduce horoscopul săptămânii 6-12 decembrie 2021, la DCNews și DCNewsTV. Emisiunea cu previziunile astrale pentru fiecare zodie va fi transmisă, ca de obicei, duminică, de la ora 12:00, pe DCNews și DCNewsTV, și de la ora 19:00, în reluare la DCNewsTV. 

Rămâneți alături de noi!

Venus în Capricorn până în martie 2022

Venus a intrat în Capricorn în 5 noiembrie și durează până în 6 martie 2022. Venus este planeta iubirii, iar această perioadă este una romantică, una practică pentru relaţii, fie că vorbim de relaţii vechi sau aflate la început de drum. Venus, planeta iubirii, tranzitează în mod normal o zodie în aproximativ o lună. Dar, pentru că Venus va şi retrograda în semnul Capricornului, va sta mai mult acolo. 

Ce înseamnă Venus în Capricorn?

Înseamnă că vom deveni mai selectivi în alegerea unui partener, însă ne vom da seama mai mult de nivelul de singurătate pe care îl avem, de faptul că ne place solitudinea.

Cu Venus în Capricorn trebuie făcute lucruri pentru a întâlni pe cineva. Perioada cu Venus în Capricorn e pragmatică, asumată, responsabilă şi de aceea vom căpăta relaţii lungi, serioase, stabile, oficiale.

Apoi, relaţiile foarte vechi de 10, 20, 30 de ani, oficiale, vor fi foarte testate. Dacă nu în prima fază a tranzitului Venus în Capricorn, în perioada de retrogradare (19 decembrie 2021 - 29 ianuarie 2022) veți auzi de multe divorţuri la care nu v-aţi fi aşteptat, de despărţiri, de infidelităţi.

Venus este considerată ”micul benefic”. Pe lângă partea de romantism, dragoste, vine şi cu beneficii. Îţi poate arăta unde poţi să întâlneşti parteneri sau unde îţi  poţi exprima iubirea, dar îţi arată şi unde poţi să ai mici beneficii, mici oportunităţi. Dar, pentru că vorbim de Venus în Capricorn, un semn de pământ, un semn stabil, pragmatic... pe unde trece Venus, nu ajunge doar să visezi. Când e Venus în Peşti, visăm, dar când e Venus în Capricorn, trebuie să muncim. Ca să ai parte de beneficiile sale, trebuie să te chinui şi să urci.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel