Horoscop 5 iulie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. "Perioadă minunată" pentru o zodie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Horoscop 25 iunie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară / Foto: Pixabay
Horoscop 25 iunie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară / Foto: Pixabay
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BERBEC

Îți dai seama că Mercur este chiar în casa a 3-a la tine, deci partea de comunicare, de transmitere a mesajelor, dar și de primire a mesajelor, că știi, avem emițător, receptor și mesaj.... Și de partea cealaltă poate să fie puțină ceață, puțină confuzie, puțin haos. Deci astăzi nu crede tot ce auzi. Nu crede că tot ce zboară se mănâncă și încearcă să nu iei niște decizii foarte aprinse pentru că tu ai deja Marte în Leu cu Venus acolo, s-ar putea să  simți tu că vrei să faci lucruri, dar nu merge așa ușor. Deci astăzi atât tu, cât și mesajele pe care le primești, mare grijă acolo.

TAUR

Mercurul ăsta astăzi este la voi în casa a 2-a și pentru că și Venus se apropie de niște careuri cu Uranus, v-aș recomanda astăzi cheltuielile care le faceți pentru casă să fie făcute cu cap. Fie cele alimentare, adică pentru alimente, dar și pentru alte investiții. Nu știu, vă gândiți voi că nu mai plec în vacanța aia și îmi cumpăr o canapea, și canapeaua costă... Încercați să găsiți o ofertă bună, încercați să nu vă lăsați păcăliți. Să nu vină o persoană să vă zică: Eu am luat canapeaua respectivă de acolo, poate o iei și tu. Ziceți voi: Stați să mă uit, poate se potrivește și la mine în casă. Frânați puțin momentul.

GEMENI

Sunteți mai buni la făcut povești astăzi. Îi puteți păcăli. Nu în sensul rău al cuvântului, că iarăși crede lumea despre Gemeni cine știe ce... La serviciu puteți obține ce vreți dacă folosiți cuvinte, iar voi chiar aveți un dar al cuvintelor, aveți un meșteșug din acesta, cum să le formați, cum să le dați mai departe, cum să le îmbrăcați. Chiar reușiți astăzi și astăzi s-ar putea să îi și convingeți de anumite lucruri pe cei din jurul vostru, cu cât vorbiți mai mult, cu cât vă prezentați mai mult, cu cât ieșiți mai mult din vizuină.

RAC

La voi Mercur e în casa a 12-a. dacă vă vine așa amintiri, unele s-ar putea să nu fie așa cum au fost pe bune, undeva să existe o disonanță, de aceea nu începeți astăzi să sunați oamenii în funcție de ce vi se pare vouă, nu începeți să vorbiți cu oamenii că iarăși ați avut o revelați așa dintr-o dată, nu. Ba mai mult, vedeți cu Mercurul ăsta în casa a 12-a de astăzi, să nu încercați să gândiți că sunteți victime ale altor persoane și să începeți să dați vina. Nu, astăzi voi sunteți, nu trebuie să fiți victima nimănui.

LEU

Voi aveți niște planuri, și vi le doriți, vi le imaginați. Ele sunt doar în capul vostru, cel puțin astăzi. De ce? Pentru că Mercur este în casa 11-a și aveți că la serviciu se va întâmpla așa, că în relație se va întâmpla așa, cu prietenii se va întâmpla așa, dar nu prea se întâmplă. Voi le vreți pe toate. Voi aveți însemnul vostru Venus - Marte, foarte bine și frumos, ne bucurăm. Până pe 22 iulie o perioadă minunată, ca să spun așa, dar astăzi nevoia de a fi sigur că le aveți pe toate, nu vă iese, așa că nu vă supărați.

FECIOARĂ

Vouă vă priește careul de astăzi, să știți, pentru că vă mai scoate puțin dintr-o stare din asta latentă. Mercur este în casa 10-a, careu cu Neptun, s-ar putea să credeți că unii au vrut să spună ceva despre voi, sau că unii gândesc ceva despre voi și din cauza aceasta voi să încercați să demonstrați că nu e așa. Oamenii se vor uita la voi de ce vreți să faceți asta, dar important este că trecând la acțiune s-ar putea să mai aflați lucruri, să mai vorbiți cu oamenii, să vă vadă anumite calități. ieșiți puțin din zona de confort și dintr-o dată vă văd, deci astăzi sunteți foarte tupeiști.

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel