Data publicării:

Horoscop 5 iulie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Viața personală a unei zodii, în pericol. Ai grijă la tentații!

Autor: Ema Apostu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Marte va petrece ultimele zile în semnul Leului. Și de obicei, planeta acțiunii, când se apropie de o schimbare, adoră să provoace, să destabilizeze și să creeze tensiuni. La nivel personal, dar și mondial. Să nu uităm totuși că Marte s-a întâlnit în drumul său cu Venus și cu Lilith, de careuri cu Uranus și Jupiter, deci nu a avut parte doar de aspecte pe placul său. 

BALANȚĂ

S-ar putea să fii foarte atent la partea profesională şi mai puţin la cea personală. Vei primi reproşuri că acolo nu investeşti timp şi energie.

SCORPION

Lucrurile se întâmplă foarte mult în zona profesională, dar parcă aţi vrea să se liniştească partea personală, parcă aţi vrea acolo altceva. Aveţi grijă la ce vă doriţi, să nu vă aruncaţi la nişte tentaţii mai mult decât puteţi duce!

SĂGETĂTOR

Este cazul ca, din când în când, să îţi dai seama că discuţiile despre cine are dreptate, despre credinţă, despre filozofii, despre principiile de viaţă întotdeauna vor crea tensiuni. Important este să îţi dai seama că nu suntem la fel şi că fiecare este cu viaţa sa.

CAPRICORN

Îţi faci tot felul de scenarii pesimiste, eşti foarte fricos, dar poţi să îți dai seama şi singur că aceste atitudini nu duc la nimic bun, ci te autoflagelezi şi uiţi de ceea ce este bun în viaţa ta.

VĂRSĂTOR

Vei avea tendinţa de a te certa cu partenerul sau de a-l lăsa pe el să facă tot felul de lucruri să te irite. Parcă îl aştepţi la pândă, ai nişte poliţe de plătit sau invers şi situaţia între voi doi este destul de tensionată, zilele acestea.

PEȘTI

Ai nevoie de alianţe la locul de muncă, de oameni care să te facă să îţi doreşti, să te implici, să fii devotat, să acţionezi. Nu prea poţi singur, astăzi. Oamenii aceştia îţi pot oferi, de asemenea, şi nervii lor, şi stresul lor. Managementul stresului, la tine, zilele acestea, este destul defectuos.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

 

Image by stefamerpik on Freepik

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel