Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 16 ianuarie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Pierderi pentru o zodie

Autor: Doinița Manic | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Horoscop 5 ianuarie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Pierderi pentru o zodie / Foto: Pixabay, de PDPics
Horoscop 5 ianuarie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Pierderi pentru o zodie / Foto: Pixabay, de PDPics
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Balanță

Ne rupem așa ușor de careul lui Venus, guvernatoarea ta, cu Uranus, dar în continuare, din punctul meu de vedere, s-ar putea să te grăbești din anumite privințe, pot fi ele sentimentale, pot fi ele profesionale. Nu îți voi spune să nu te grăbești că din când în când este bine să o faci și pe aceasta, știindu-te că ești evitant în cea mai mare parte a vieții tale.

Scorpion

Marte, guvernatorul tău, și-a oprit retrogradarea. În sfârșit se simte că e direct, dar cel puțin până pe 25 martie, nu uita că este în Casa a 8-a, ceea ce înseamnă că încă ești spectator, că lucrurile nu se întâmplă așa cum vrei tu și că trebuie să asiști la ceea ce îți prezintă viața și să încerci să ajustezi de fiecare dată pentru că Marte în Gemeni face un aspect de inconjuncție cu semnul tău. Unde dai și unde crapă, cu alte cuvinte.

Săgetător

Îți readuc aminte partea financiară, că e importantă. Mercur își va opri retrogradarea, dar până acolo mai ai ceva de gestionat. Profită de faptul că Marte e direct în Casa a 7-a și că e cazul să mai rezolvi câte ceva și din partea relațională, adică să mai lași și de la tine, să mai lase și celălalt de la el și undeva să ajungeți la un mijloc.

Capricorn

Ești foarte blocat. Mercur își va opri retrogradarea în semnul tău. Nu poți să vezi și punctele de vedere ale celorlalți, dar ne apropiem de o conjuncție Soare-Pluto în semnul tău, ceea ce înseamnă că undeva vei fi dispus să întorci moneda, să vezi și partea cealaltă.

Vărsător

Nu este un început de săptămână foarte bun. Poate să vină cu pierderi, poate să vină cu epuizare, deși te gândești: Da nu muncesc mult, de unde vine epuizarea asta? Ei, pur și simplu mai sunt și momente din acestea în care organismul își cere drepturile, deci ți-aș recomanda să nu te implici în multe activități. 

Pești

Dacă ai anumite evenimente la care trebuie să asiști, întâlniri cu prietenii, nu le amâna, pentru că pe urmă îți vei pierde din energie pe la sfârșitul săptămânii și nu vei mai avea chef de ei. Îi vei amâna și nu are rost, deci ocupă-te astăzi de ce mai știai că aveai pe listă de făcut.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel