Data publicării:

HOROSCOP 4 martie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Profitați! Conjuncția mai apare peste 12 ani!

Autor: Andreea Ditcov | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Pexels / Horoscop 4 martie
Sursă foto: Pexels / Horoscop 4 martie
Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Vorbim despre vindecare. Cu Soarele și Jupiter vă puteți implica să ajutați pe cineva la treburile gospodărești, să se vindece. Ajutați, efectiv reușiți să ajutați. Pe urmă poate vă luați un animăluț, poate vă luați o plăntuță, poate schimbați ceva prin casă, adică chestii din astea legate de cotidian cu această conjuncție. 

Horoscop SCORPION

Răsfăț! Cu Soarele și Jupiter în casa a cincea, nu pot să vorbesc decât despre răsfăț, despre iubire, despre senzualitate, despre copii, să vă jucați cu voi. Efectiv, să vă bucurați asemenea unor copii. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Cumpărați-vă ceva pentru casă. Parcă și văd, un bibelou, un mileu ca pe vremuri. Ceva care să vă facă să vă simțiți bine în locul în care locuiți. Nu trebuie să fie ceva...bine vouă vă place totul așa, într-un stil măreț. Nu! Poate fi o cană, o farfurie, un set de tacâmuri, ceva la care să vă uitați sau pe care să îl folosiți și să vă facă să vă simțiți bine. 

Horoscop CAPRICORN

Discuțiile cu frații și surorile, comunicarea cu oamenii apropiați contează. V-aș recomanda cu Soarele și Jupiter în casa a treia să nu prea stați în casă, pentru că orice drum și orice călătorie vă aduc altceva în viață, vă fac să vă simțiți diferit. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Sunt niște zile importante, pentru că Venus și Marte se apropie de casa întâi, ieșiți așa dintr-o vale a plângerii, iar conjuncția Soare Jupiter este în casa a doua. Cheltuiți ceva pentru voi, cumpărați-vă ceva, răsfățați-vă sau puneți bani undeva, gândindu-vă că o să strângeți pentru un obiectiv anume. Trebuie să fiți generoși și chiar o să vă placă să fiți generoși, nu neapărat cu banii, dar o să puteți să gătiți cuiva, să răsfățați pe cineva. O să fiți foarte fericiți dacă veți reuși asta. 

Horoscop PEȘTI

Conjuncția se petrece în semnul vostru și o s-o mai avem peste 12 ani, doar Soarele și Jupiter. Eu în locul vostru aș profita de orice. Mi-aș cumpăra ceva, m-aș duce la un eveniment, mi-aș găti ceva, m-aș duce la un restaurant, m-aș duce la biserică, aș face o rugăciune. E pentru voi, în primul rând!

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel