Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 4 martie 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Criză, la serviciu, pentru o zodie. Veți avea de câștigat!

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (MART PRODUCTION)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (MART PRODUCTION)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

CONJUNCȚIE SOARE-JUPITER PE 5 MARTIE

Sau cum mai este ea denumită în teoria astrologic: "cea mai fericită zi a anului". Este ziua în care Soarele şi Jupiter fac o conjuncţie. Jupiter stă de obicei cam un an într-o zodie şi se întâlneşte la un moment dat cu Soarele, care parcurge cele 12 zodii în decursul unui an.

Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar şi oferă scheletul nostru astrologic, partea de personalitate, baza noastră. Soarele reprezintă caracteristicile generale pe care le împarţi cu cei care s-au născut în zodia ta.

Jupiter, Marele Zeus, reprezintă expansiunea, optimismul, reprezintă deschiderea minţii, înţelepciunea, dreptatea, fără limite. Aduce prosperitate, aduce posibilitatea de a acumula, aduce încredere. Când cele două planete se întâlnesc, putem folosi ziua respectivă pentru activități care să ne bucure sau care să ne vindece. 

BERBEC

Milă, compasiune... Fă o faptă bună, în zilele ce urmează! Tu ştii cel mai mult ce este înăuntrul tău şi ce poţi face din acest punct de vedere.

TAUR

Poate ai prieteni, cunoştinţe care trec prin evenimente mai neplăcute. Te poţi implica sau îi poţi lăsa pe ei să se implice în viaţa ta.

GEMENI

Orice criză de la locul de muncă este o mare oportunitate. Chiar dacă, pe moment, ţi se pare mai mult de muncă, orice se întâmplă acum este menit să te ducă mai departe.

RAC

Voi îi puteţi ajuta pe cei din jurul vostru să fie mai liniştiţi, îi puteţi calma, îi puteţi îngriji, îi puteţi calma. Este o perioadă bună pentru călătorii şi spiritualitate.

LEU

Renunţarea la ceva, în zilele ce urmează, nu trebuie să se simtă ca o pierdere, ci trebuie să se simtă ca un spaţiu gol care să fie umplut, poate, de altceva mai bun. Orice pierdeţi, în perioada următoare, vă va aduce de zece ori mai mult.

FECIOARĂ 

Puteţi să faceți ceva pentru partenerul vostru, puteţi să îl ajutaţi să se vindece. Puteţi să vă gândiţi la partenerul pe care vi-l doriti şi să încercaţi să îl conturaţi într-un mod mai serios. Este o perioadă bună să cunoaşteţi pe cineva.

Previziunile complete pentru toate zodiile, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel