Horoscop 4 - 10 aprilie 2022. Daniela Simulescu, despre o zodie: Simți că poți cuceri lumea, dar îți recomand să ai grijă, să nu te grăbești
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
O anumită zodie va avea o săptămână mai dificilă și va fi nevoie să aibă grijă pe plan profesional și personal.

Daniela Simulescu, astrolog DC News și Astrosens, a făcut horoscopul pentru zodia Berbec pentru săptămâna 4 - 10 aprilie 2022:

„Conjuncția Marte - Saturn nu-ți priește în primă fază. E adevărat, în semnul tău în continuare este Soarele, Mercuri, Chiron, de care am povestit, doar că tu, dacă le ai pe astea în semnul tău, simți că poți cuceri lumea, simți că dintr-odată ajungi departe, simți că poți să faci, să dregi, să schimbi, să inițiezi, să încurajezi, să pui lucrurile în mișcare, doar că Marte lângă Saturn te învață așa: Ai grijă cu ce oameni umbli! Ai grijă ce oameni lași mai mult în viața ta mai mult decât e cazul! Când vorbim de Saturn, vorbim de limită, de hai să nu dăm toate cele 100 de bile la început. Aveți grijă, săptămâna ce urmează să nu grăbiți nimic nici pe plan profesional, nici pe plan personal, pentru că, dacă veți grăbi, cu cât veți dori să se întâmple lucrurile aici și acum, nu  se vor întâmpla.

E nevoie de rezistență la frustrare, de rezistență la efort, de rezistență în momente de stres, pentru că Marte, întâlnindu-se cu Saturn, provoacă mult stres și voi îl duceți pe vorbe acide, pe replici și sunteți foarte autoritari. Dacă m-aș gândi la o tematică a săptămânii viitoare, voi sunteți foarte autoritari, că nu vă ies niște lucruri. Atâta timp cât nu exagerați, puteți să fiți autoritari, dar dacă veți exagera, veți avea foarte multe repercursiuni.

Venus intră în Casa a 12-a, se va apropia de Jupiter și Neptun și vă recomand împăcare cu persoana iubită, dizolvarea ego-ului, trecere peste trecut, generozitate. Venus presupune aceste lucruri, dar și timp cu voi. După ce vă rezolvați treburile cu oamenii din jurul vostru, oferiți-vă clipe de liniște, momente de relaxare, indiferent de vârsta și treaba pe care o aveți (...). 15 minute, cu voi înșivă, vă priesc de minune, pentru că vor fi multe frustrări, multe limitări și trebuie să vă încărcați puțin bateriile“, a spus astrologul Daniela Simulescu.

Horoscop, duminică, 3 aprilie 2022

Mercur face o conjuncție cu Soarele, în semnul Berbecului. Există riscul de a ne lăsa orbiți de furie, dar în același timp putem avea curajul să spunem ce ne doare cu adevărat. Din când în când, avem nevoie de momente în care să nu mai reprimăm chiar totul. Și cum ne apropiem și de o conjuncție Marte-Saturn, destul de frustrantă, ar fi bine să începem de astăzi să spunem ce ne deranjează. 

Berbec

Va fi una din acele zile în care nu mai vrei să menajezi pe nimeni. Nici măcar persoanele dragi. Cu siguranță, nu te vei supăra degeaba. 

Taur

Mintea îți joacă feste. Uiți lucrurile importante, dar îți amintești toate nimicurile. Îți va fi destul de greu să te concentrezi pe ce contează. 

Gemeni

Cum Mercur este guvernatorul tău, s-ar putea să resimți serios conjuncția lui cu Soarele. Cum? Îi vei înțelege greu pe apropiați. 

Rac

Cei dragi se vor simți obligați să îți urmeze direcțiile. Așa că să nu te aștepți să aibă o atitudine prietenoasă față de tine. 

Leu

Discuțiile despre cine are dreptate nu își au rostul astăzi. Pentru că vei fi destul de subiectiv și empatia îți va lipsi cu desăvârșire. 

Fecioară

Poți face din țânțar armăsar în orice moment Cei dragi nu vor fi de acod cu exagerările tale și este posibil să devină indiferenți față de tine.

Citește continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel