Horoscop 31 martie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care simte că-i fuge pământul de sub picioare. Calmează-te, respiră!
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Anastasia Shuraeva)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Anastasia Shuraeva)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Luna va tranzita semnul Leului, ceea ce înseamnă că la finalul acestei săptămâni vom avea mai mult chef de viață, de distracție și de voie bună. Și cum Mercur mai stă câteva zile în semnul Berbecului, alături de Soare și de Jupiter, cu siguranță că vom primi de la astre undă verde pentru tot felul de activități. Deci nu avem voie să ne plictisim!

BERBEC

Te vei simţi foarte moleşit, foarte liniştit, frânezi totul. Unii au impresia că cei din jur blochează şi frânează, dar, de fapt, nevoia ta este de a sta puţin... Gândește, socoteşte şi apoi treci la treabă. Nu îţi încărca programul, nu îţi pune multe treburi gospodăreşti, nu îţi pune multe evenimente. Încearcă să te protejezi cât mai mult.

TAUR

S-ar putea să simţi că îţi fuge de sub picioare pământul, câteodată. Dar atenţie! De fiecare dată când ai senzaţia asta, este pentru că ai ceva în interiorul tău nerezolvat. Calmează-te, respiră, linişteşte-te! Nu vei avea replica cea mai potrivită. Ai mare nevoie de răbdare!

GEMENI

Weekendul acesta simţi şi tu ceva pregnant. Nu lăsa weekendul acesta fără să te vezi cu u n prieten, fără să ieși în oraş, fără să socializezi. Fă tot posibilul să socializezi cât mai mult!

RAC

Fii foarte atent, azi, la locul de muncă, în carieră. Vezi care sunt discuţiile, care sunt direcţiile. Poţi alege să fii spectator sau poţi alege să te şi implici. Discuţiile de astăzi te vor ajuta foarte mult săptămâna viitoare, dar important este să fii acolo. Nu te duce într-un colţişor. În weekend, vei fi foarte autoritar.

LEU

Orice s-ar întâmpla în viaţa ta, ar trebui să vezi partea plină a paharului. Încearcă să nu devii căpcăun, să nu fii zmeu. Trebuie să fie şi ceva bun în viaţa ta şi depinde foarte mult de modul în care percepi tu viaţa.

FECIOARĂ 

Nu ar strica, în următoarele zile, să stai cu partenerul sau cu oamenii cu care împarţi tot felul de resurse şi să discutaţi despre cum staţi cu banii, cum este bugetul. Bazează-te foarte mult pe siguranța financiară, dar vezi că ai şi o tendinţă către paroxism, să crezi tot felul de teorii ale conspiraţiei.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel