Data publicării:

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024. Voropchievici: Vești bune și surprize plăcute pentru o zodie

Autor: Ioana Dinu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto: Captură video Antena 3
Foto: Captură video Antena 3
Mihai Voropchievici a venit cu horoscopul 30 septembrie - 6 octombrie 2024.

Mihai Voropchievici a făcut noi previziuni zodiacale pentru săptămâna care urmează, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”.

Berbec

Pentru nativii din Berbec, această săptămână va marca începutul unor noi oportunități. Energia proaspătă îi va încuraja să se implice în inițiative noi, atât pe plan personal, cât și profesional. Acțiunile hotărâte le vor aduce rezultate pozitive, iar cei care sunt singuri au șanse mari să cunoască pe cineva special. În relațiile deja existente, Berbecii vor găsi metode de a reaprinde scânteia.

Taur

Săptămâna aceasta, Taurii vor experimenta un sentiment de reînnoire și eliberare. Reapariția unei persoane din trecut va aduce vești bune și surprize plăcute. Din punct de vedere sentimental, cei singuri se vor bucura de o întâlnire neașteptată care le va schimba perspectiva. Este o perioadă optimistă, în care nativii Taur pot experimenta momente pline de surprize.

Vedeți mai multe pe Spectacola.ro:

https://www.spectacola.ro/horoscop-30-septembrie-7-octombrie-2024-cu-mihai-voropchievici-zodia-care-va-avea-parte-de-o-tradare-profunda_41759.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel